Колку мажите навистина сакаат паметни жени?

• Креатор на темата Креатор на темата Lilu23
  • Време на започнување Време на започнување
Девојчиња(затоа што на форумов на прсти се бројат вистинските жени) треба да сватите неколку работи. За секс ве бираме по убавина и сексипил, а за брак ве бираме освен по горенаведеното секој маж си додава своја лична важна категорија за да може да ја трпи наредните години.
Значи вие може само да се надевате дека подобар кандидат ќе ве одбере. Во светот има повеќе жени, значи имаме поголем избор, значи ние сме во предност. Значи вие мора со саатид а се дотерувате ид а глумите фини за некој од нас да ни мачкате очи за да ве земеме.
Само сте свесни дека е мнооогу потрагично да бидеш стара мома одколку ерген.

Успешен маш и на 35 може да фаѕи топ цура на 22 години, но жена во тие години мнооогу тешко може да најде некој 22 годишен младиЌ

Сироти мажи, зарем сеуште мислите дека имате мозок?
mysmilie_2466.gif
Сирота девојко, да нема мажи немаше да постоиш, а да нема жени...хехе мажите зимислиле вештачка репродукција:music3:.
Бада убаво ја разјасни ситуацијата, се што правиш е производ на мажите.

Еј да и не знам од каде мислењето дека мажите се плашат од паметни:pos: апсурдна глупост. Прво сите жени мислат дека се паметни и убави а во 80% случаи не се ни двете. Второ ако таа што е убава е навистина паметна тогаш сватила дека нема сексипил во жена што попува за квантна физика и затоа помалце се прави наудрена и глупа затоа што знае дека тоа успева кај мажите(имате примери практични на форумов).

Бај д веј вечерва кога ќе излезам во град ќе барам глупава лепотица...или барем паметна лепотица што глуми глупава за двајцата да си направиме мерак. За догледно време ќе барам паметна убавица...за да го краси и биде столб на моето семејство:buum:

~*~

Се додека плукате по своите мајки, не можете да се наречете мажи!

Се додека плукате по своите татковци не можете да се наречете жени...нити девојки

~*~

Се додека плукате по своите татковци не можете да се наречете жени...нити девојки

Кога татко ми ќе ме роди и ќе ми го подари животот, тогаш ќе заслужува поголем респект од мојата мајка.

Кога татко ми ќе ме роди и ќе ми го подари животот, тогаш ќе заслужува поголем респект од мојата мајка.
А кога ќе научиш да ги почитуваш и сакаш подеднакво двата родитела, без да го дискриминарш едниот или другиот тогаш ќе согледаш многу работи што сега не ги гледаш.

~*~

А кога ќе научиш да ги почитуваш и сакаш подеднакво двата родитела, без да го дискриминарш едниот или другиот тогаш ќе согледаш многу работи што сега не ги гледаш.

Дискриминацијата потекнува од мажите, сега, живејте со неа.

Тоа значи дека не постои маж што може да засака несексипилна жена и наместо во нејзината физичка убавина да се заљуби во нејзината внатрешна убавина?

Вие мажите пак, може само да се надевате дека нема да бидете одбиени од таа што ќе ја одберете.Имајте избор колку што сакате, секогаш постои шанса да бидете отфрлени, исто како што ние можеме да бидеме.И да разјасниме нешто, едно е да постојат многу жени а сосема трето е сите тие да спаѓаат во твојот избор.

Многу потрагично да бидам стара мома отколку ерген? Хаха...според тоа што го кажа во постов, излегува дека многу, многу потрагично е да останеш ерген при толкав голем избор на жени.:icon_lol:
Ахх 17...

Трагично е да не останеш ерген покрај толку жени кхм...пардон ...девојчиња:pipi:

Темава се претвори во шовинистичко - феминистичко препукување!Има милион теми за такво ослободување на негативна енергија.Ај одморете.

Како не се плашеле. Машките се гадат од пренакурцани, самопризнаени принцези, кои се тинтрани од мали, дека тие се најважни, дека на нив им припаѓа светот. Да се малку покурнази ќе им влепат неколку и ќе ги стават на место.

Таквите Никола сум слушнал дека популарно ги викале стари сексуално незадоволени моми

Па сеуште не знаеме жени што поставиле теоријата за релативноста, откриле дека светот не е даска.
Ти куцаш на машина создадена првично од маж, зборуваш на телефон што го конструирал маж, девеес посто од облеката што ја носиш ја дизјанираат мажи итн.

Бада ќе им кажеш преслушајте ја песната It's a mens world од James Brown, во таа песна стои една многу важна работа за тоа кој за што е во врската маж-жена.

Еј да и не знам од каде мислењето дека мажите се плашат од паметни:pos: апсурдна глупост. Прво сите жени мислат дека се паметни и убави а во 80% случаи не се ни двете. Второ ако таа што е убава е навистина паметна тогаш сватила дека нема сексипил во жена што попува за квантна физика и затоа помалце се прави наудрена и глупа затоа што знае дека тоа успева кај мажите(имате примери практични на форумов).
А зошто интелигенцијата ја поистоветувате (скоро секогаш) со квантни физики, лимеси и експоненцијални равенки?

Паметна жена е и моќна жена. Комбинација на паметно искористен шарм, смисла за хумор, начитаност, култура...каде ви се овие елементи при „мерење грамажа“ на женски мозок?

Необорлив факт е дека во историјата на човештвото, со 1000 светлосни години мажите се попаметни од жените. Според општите достигнувања на секое поле, било научно, или не знам какво. А не викам дека па жените се глупи, напротив тие имаат друга улога на светов. Тие се перфектна креација, за да мажот ко ќе види убава жена (а секоја жена има одредена убавина во нејзе) да се смени за 360 степени. А пред фактите и боговите молчат.

Паметна жена е и моќна жена. Комбинација на паметно искористен шарм, смисла за хумор, начитаност, култура...
Тука веќе се работи за интелигентна жена, а квантната физика се поистоветува со бубалици, мрсна коса, големи наочари, и мали цицки:pos:
А овие погоре кажани категории комбинирани со убавина се навистина ретка појава на глобално ниво, дури би рекол загрозен вид пред истребување-предлагам закон за нивна заштита.

~*~

Тука веќе се работи за интелигентна жена, а квантната физика се поистоветува со бубалици, мрсна коса, големи наочари, и мали цицки:pos:

Тогаш да одам на операција за намалување на градите и при здрави очи да ставам очила, тогаш можеби би можеле да дискутираме физика.
Штета што страшно добро ми оди предметот.

Тогаш да одам на операција за намалување на градите и при здрави очи да ставам очила, тогаш можеби би можеле да дискутираме физика.
Штета што страшно добро ми оди предметот.
Квантна физика во средно не се учи, плус мислам дека литература повеќе те влече отколку физика.
Поената не е дека убавина и памет не идат заедно. Туку сите жени не се убави, а и сите не се интелигнти, а хибрид меѓу памет и интелигенција е реткост како кај женските така и кај машките.

А темава зборува дека мажите не сакаат паметни жени, реков и пак ќе кажам...глупост. Мажите можеби во одреден периоди не ги сакаат паметните жени затоа што точно знаат што сакаат и како да го добијат тоа и имаат свое мислење и став на работите. Но истиот слуај е и кај жените што на моменти им сметаат паметни мажи.

~*~

Квантна физика во средно не се учи, плус мислам дека литература повеќе те влече отколку физика.
Поената не е дека убавина и памет не идат заедно. Туку сите жени не се убави, а и сите не се интелигнти, а хибрид меѓу памет и интелигенција е реткост како кај женските така и кај машките.

А темава зборува дека мажите не сакаат паметни жени, реков и пак ќе кажам...глупост. Мажите можеби во одреден периоди не ги сакаат паметните жени затоа што тоно знаат што сакаат и како да го добијат тоа и имаат свое мислење и став на работите. Но истиот слуај и кај жените што на моменти им сметаат паметни мажи.

Поентата ми е дека се оди правопропорционално, и злато во средно имаш општа физика, извини ако квантната не е дел од општата/

Жена која што е хибрид, никогаш нема да посака будала крај себе, ги исклучувам матријалистките кои што сакаат стари дедиња и дебели кретени за многу пари.

Не секоја жена е вистинска жена Ивица, не секој маж е маж!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom