leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
full package... :je:
Сигурен си за пакетиве?

п.с.дефиниција за пакети беше:изглед,интелегенција и карактер?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
full package... :je:
Сигурен си за пакетиве?Луѓето се менуваат
п.с.дефиниција за пакети беше:изглед,интелегенција и карактер?
Незнам зошто мешаш доминација и манипулација,.. а гледам дека сваќаш од видот ако не е доминација ќе е манипулација... можеби е подобро да не се гледа со толкава недоверба во луѓето!разликата помеѓу доминантна и жена која сака да контролира се е голема...доминантна жена е успешна во тоа што го работи и не деозволува манипулации...еден другар многу ме зачуди коа кажа дека секој маж демек сакал жена која ке му иде по кејф ке ја контролира и така натаму...значи он да ја манипулира...во прости речи да не ја почитува доволно...нема врска тоа е мое мислење секој со своето нели:smir:
Е браво брат ! ова е вистината. никој маж не се плаше од паметна женска туку од татина галеница!Како не се плашеле. Машките се гадат од пренакурцани, самопризнаени принцези, кои се тинтрани од мали, дека тие се најважни, дека на нив им припаѓа светот. Да се малку покурнази ќе им влепат неколку и ќе ги стават на место.
Зошто не би се плашеле од паметна жена?
Зошто не би се плашеле од паметна жена?
Шенка Колозова кажа една добра работа за ситуацијата на жените во земјава:"Ако има голема карпа пред нас,дозволими да се обидам да ја кренам,не ми викај однапред,неможеш.Сакам да се обидам да ја подигнам иако е десетпати потешка од мене."
Во контекст на ова,жена која ќе се обиде да ја подигне е вистинска жена,а мажот кој ќе и рече дека неможе не и е потребен до неа,иако карпата е потешка од неа треба да и дозволи да ја подигне и да ја охрабри.Тоа е еднаквост,тоа е разбирање.Штета што 90% од оние што постирале на темава,спаѓаат во типот на непотребни мажи до успешна жена,мажи кој се премногу "паметни" и видовити.Но има и многу жени што нема да се обидат да ја подигнат карпата.Овие две групи се идеални за заеднички живот.
Пост-круна на шовинистичко-феминистичкото издание.
Ama malku i taa otkacenost da ja pokazuva samo pred mene.
P.S Da ne baram mnogu,a?