Колку мажите навистина сакаат паметни жени?

• Креатор на темата Креатор на темата Lilu23
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам зошто секогаш мора паметните да се ружи, а убавите глупи?Се поставува прашањето "Каква женска сакаш:паметна и ружна или убава и глупа?".Па има убави и паметни, нормални девојки али за кого како, има некој што сака да води кукла без мозок со него што пола град д*ка на неа али јебига тоа е :nesvest:.Јас лично сакам паметни девојки, што знаат муабет да ти направат, што знаат што сакаат :)
Некој ќе дефинира паметна, ружна, убава и глупа?
Хмм...мислам дека сите овие се релативни работи...хмм...досега немам слушнато дали релативните работи се дефинираат...може некој да ми го каже тоа?

Relativno ne znachi deka neshto ne mozhe da bide merlivo spored utvrdeni normi. Ima "parametri" za tie atributi.

Rechisi nema mazh koj ne saka zhena shto e:

1). dobra vo dusha;

2). verdra/srekjna/nasmeana.

Umna...se podrazbira, no ako e zadovoleno ova pogore pod br. 1.

Умот е ерогена зона. Така што паметните жени и те како ми се на цена. Паѓаат интересни дебати, мислења, надополнувања покрај секс добиваш и некоја подуховна димензија во врската.

НО. Има едно Но.

Не знам зошто ама отсекогаш интелигентните девојки ми се синоним за неженственост. Едноставно немаат шарм, немаат сексапил, немаат женска позитивна аура. Барем од лично искуство интелигенција и женственост не ми иделе рака под рака. Ми делуваат ко Шеќеринска, Гордана Јанкуловска, Маргарет Тачер тип. Со еден збор фригидо-феминистички. Претпоставувам, дека ова произлегува од фактот што овие жени се свесни за знаењето, можностите и позициите кои ги имаат и поради гордост одбиваат од мажите да бидат гледани како хм "добри риби" не сфаќајки дека со тоа му наштетуваат на женсиот идентитет. Што знам, може грешам...
Ова може да се дополни и со: Убавите никогаш не се сомневаат во својата интелигенција, но интелигентните секогаш се сомневаат во својата убавина :toe:

мажите се плашат од доминантни и паметни жени...тоа е во машкото либидо...чест на исклучоците....

I ti sakas da bides dominantna.. ?

разликата помеѓу доминантна и жена која сака да контролира се е голема...доминантна жена е успешна во тоа што го работи и не деозволува манипулации...еден другар многу ме зачуди коа кажа дека секој маж демек сакал жена која ке му иде по кејф ке ја контролира и така натаму...значи он да ја манипулира...во прости речи да не ја почитува доволно...нема врска тоа е мое мислење секој со своето нели:smir:

Па фала богу дека сакам девојката да биде паметна, а не као многумина у последно време, се понашаат ко дрољи, џвакаат мастики(чматаат со сила), се смеат неартикулисано пред кој стигнат, не знаат два паметни збора да сврзат, немаат општи познавања. Со два збора повеќето се такви. Секоја чест на исклучоците кој сакам да ги запознаам.

Abe DeFiNiTiVNo Me NeRViRaa GluPi DeJciNja!!! Abe EpTen !!! nemozem da gi podnesem !!:tapp:

~*~

Работите всушност природно секогаш биле пропорционални.Паметен маж посакува крај себе убава, интелегентна жена која што нема да го „брука“ пред кругот на пријатели и ќе му пружи како сексуална така и ментална стимулација.
Глупавиот маж, едноставно, ќе мора да се задоволи со глупава жена, за да може притоа да го оправда и својот низок коефициент на интелегенција.

Секако, има и примероци кои што имаат комплекс на „нижа вредност“ па тоа го лечат со нивите малку ретардирани партнерки.:retard:

Ептен е неубо да имаш женска глупава ко Охридска Трубадура... колку и да е убава женската ако е глупава и нема понашање ништо не биднува од нејзе, јас мислам и за углед не е убаво да "влечкаш" труп со тебе.. и брзо ке ти здодее таква женска - малоумничка што неможе сама да размисли, ке ми скурчи одма, ке има многу монотонија... да и речиш дека е глупава ко тромбон и само ке испушти некој крик - некој вид смеа според нејзе, нема ни да се налути пошо не ке знае што значи тоа... :\

Ептен е неубо да имаш женска глупава ко Охридска Трубадура... колку и да е убава женската ако е глупава и нема понашање ништо не биднува од нејзе, јас мислам и за углед не е убаво да "влечкаш" труп со тебе.. и брзо ке ти здодее таква женска - малоумничка што неможе сама да размисли, ке ми скурчи одма, ке има многу монотонија... да и речиш дека е глупава ко тромбон и само ке испушти некој крик - некој вид смеа според нејзе, нема ни да се налути пошо не ке знае што значи тоа... :\
Е шо па мешаш памет со углед? Ако некој налетат на ваква, спасот, во клоцата ..метафорично :)

Е шо па мешаш памет со углед? Ако некој налетат на ваква, спасот, во клоцата ..метафорично :)

Абе луд ти би сакал да влечкаш со тебе некоја малоумничка што неможе сама да размисли? Или намерно ке бараш таква за да можиш да ја лажиш, да ти оди по кур секоаш, па искрено не е интересно тоа, треба малку и нервози да има hehe :)... а не е убаво ни за углед бе, таа од што ке е глупава ке се брука кај што ке стигне и тогаш останува прашањето: Кој помалоумник од нејзе, ја трпи?...

мажите се плашат од доминантни и паметни жени...тоа е во машкото либидо...чест на исклучоците....

Како не се плашеле. Машките се гадат од пренакурцани, самопризнаени принцези, кои се тинтрани од мали, дека тие се најважни, дека на нив им припаѓа светот. Да се малку покурнази ќе им влепат неколку и ќе ги стават на место.

~*~

Како не се плашеле. Машките се гадат од пренакурцани, самопризнаени принцези, кои се тинтрани од мали, дека тие се најважни, дека на нив им припаѓа светот. Да се малку покурнази ќе им влепат неколку и ќе ги стават на место.

А они вљубено ќе молат за прошка што мислеле дека вредат и ќе им паднат на колена и ќе бараат од нив да им дозволат да им ги измијат нозете.
А кога ќе заспијат после неверојатно добар секс во кој жената орално ќе го задоволува мажот и тој среќен ќе си легне да спие, таа ќе го кастрира и ќе му остави пољубац за Добра ноќ.

Сироти мажи, зарем сеуште мислите дека имате мозок?:retard:

Сироти мажи, зарем сеуште мислите дека имате мозок?
Па сеуште не знаеме жени што поставиле теоријата за релативноста, откриле дека светот не е даска.
Ти куцаш на машина создадена првично од маж, зборуваш на телефон што го конструирал маж, девеес посто од облеката што ја носиш ја дизјанираат мажи итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom