Колку лесно се заљубувате?

• Креатор на темата Креатор на темата *Smurfette*
  • Време на започнување Време на започнување
Порано се заљубував многу лесно и брзо а се одљубувам тешко и бавно и затоа сега се контролирам да се заљубам дури кога ќе стапам во врска а не претходно.

Порано се заљубував многу лесно и брзо а се одљубувам тешко и бавно и затоа сега се контролирам да се заљубам дури кога ќе стапам во врска а не претходно.

Исто..се заљубувам во секоја добра цура

Тешко, многу тешко што значи кога ќе заглавам, заглавено е. Ах, животот би бил многу полесен и поедноставен кога би ги контролирале чуствата.

Многу лесно се заљубувам а многу тешко се одљубувам, заебана работа.

Дали ќе се заљубам лесно или тешко колку што зависи од мене толку зависи и од личноста во која започнувам да се вљубувам. :D

Моментално сум заљубен повеќе време инаку брзо се заљубив бидејќи девојката беше нежна, убава, со став... :)

Тешко. Морам прво да ја осознаам личноста, подлабоко да ја запознаам и после да одлучам дали би излегла со таа личност, а не па да се заљубам во истата.

можам многу брзо да се заљубам, ама можам и многу брзо да се одљубам

тешко иде оваа работа кај мене, како што се сеќавам до сега само еднаш сум бил онака опасно заљубен ама немав баш многу среќа тд си патев неколку месеци па сега тој процес оди уште потешко... :oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom