Колку лесно се заљубувате?

• Креатор на темата Креатор на темата *Smurfette*
  • Време на започнување Време на започнување
ти само кажи, ја ке ти праам друштво...дур чекаш :smir:

чисто сумњам дека ке ти го дозволам тој ЛУКСУЗ. ама и чисто сумњам дека ке престанеш да ја сакаш :smir:

Ако се запознаам со личноста се случува многу лесно да се заљубам,а иначе за девојка која не ја знам прво почнувам со допаѓање а понатаму ке видиме:):):helou:

Многу мушки се заљубуваат многу брзо пример оние од средно училиште шо прв пат праат нешо со девојчето, пример му го фатила, дудлање, лижење, значи сексуално искуство, паметно девојче со не е заљубено во тој го користи :) така да... грешно е да пишат машки за заљубуање кои со таја девојка имале било какво сексуално искуство. Пошо гледаат само пи*ка а не карактер, разбирање итн итн итн. Таке да ми е смешно шо пишуваат таквите. Така е најчесто, и не спаѓа у љубов, додека кај постари, поискусни поинакво е.

Па за дејчињата па да незборим, чим некоја лесно се заљубуе, значи и фали нешо или налетува се на некои фраери со знаат некој гестој и “финти“ да ја прелажат :)

Како и да е, во текот на 21 година сум се заљубил само два пати.

Не се заљубувам, или уште не сум се заљубил де... Можеби малце, ама ме треснаа од земја толку силно шо нема да ми текне на заљубување во овој живот веќе

никад се немам заљубено,нема ни да биди ....... скраја да е....не верувам во такви срања(љубов,мислам hello)
Se nadevam ke go smenis mislenjeto za tvoe dobro.pozz

sum se zaljubuval i sum se odljubuval,ubavo e cuvstvoto ama malce e zaebano koga ke dojde krajot.Tezok period e ama znam deka ke dojde pak denot koga ke mi se sluci toaa......

Па незнам баш убаво како да објаснам...
Тоа зависи од девојчето и од карактерот...Прво кога сме пријатели и се сложуваме добро (како што реков зависи од девојчето) тогаш почнува онака да ми се допаѓа девојчето, па после тогаш започнувам да се затрескувам како некоа будала :)

Пааа... многу лесно. Веднаш се заљубив во Warcraft 3 кога ја играв прв пат. И другите Blizzard игри. :p Okay, enough fooling around. :)

Досега само еднаш сум се имам заљубено, заљубување кое траеше околу една и пол година, пред да го достигне својот врв. Ако се одљубам (ова збор е?)... And if I ever fall in love again... It will be with her. :back:

Многу тешко се заљубувам ,но ете лани ми се случи да се заљубам на прв поглед и тоа баш буквално само еден поглед! Во гужва беше нешто и ја бев малку одделена од друштвото и он од неговото и некако ни се сретнаа погледите ииии ете Го Сакам!!!:vozbud::vozbud::vozbud: (Платонски)
Ама баш човекот како измислен за мене ,си имам цртано дома по тетратки каков сакам да биде човекот на мојот живот и ете го видов во реалноста
Знам глупа сум:tapp::pos2:

па не се заљубвам баш лесно, уствари можам да кажам мн тешко :) ама зато мн се приврзвам и станвам зависен , шо уствари ти претставува како една фаза од љубовта :toe:

Lele mnogu tesko se zaljubuvam...prvo se fativ so decko mi pa mi trebase edno 4 meseci da se zaljubam noa epten ama zatoa sea mi e top :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom