Колку лесно се заљубувате?

• Креатор на темата Креатор на темата *Smurfette*
  • Време на започнување Време на започнување
lesno se zaljubuvam a malce poteshko zasakuvam...capisco? :)

pa dosta lesno se zaljubuvam na ubavi slatki i nezni devojcinja,koa ke mi pridat mmmm

Mene lesno mi se zasvigjuvaat lugje,ali tesko zasakuvam....ali koga ke zasakam nekoj....toa trae i trae........:P imase eden sto go sakav od 4 odd., ali pred edna ipol godina zasakav drug.....i sega vo momentov sakam 1 a mi se svigjaat 4.

Dejan] напиша:
Odma dovolen e i pogled, ama dodeka sum so devojkata u druga ne se zaljubuvam.

Тука-така нешто. Не ми е доволен поглед .. мислам не паѓам на погледи, ама доволен ми е еден страсен бакнеж и паѓам. Така ми се случи последниот пат. Се деси тој бакнеж и еве уште трае .. :baeh:

Iiiiiiiiiiiiii epten teshko ........ treba vreme i vreme zatoj ne sam ni bila zaljubena:pos2::pos2:

Не се заљубувам лесно. Треба време да помини. Да ми покаже девојката во што јас треба да се заљубам и дали вреди да се заљубам во неа.

Ништо не се прави набрзинка... за се' треба да помине време, поготво за тоа.. после се ќе ја пполните онаа темана со проблеми.. е ќе ја полните..

BloOdY_DollY напиша:
Iiiiiiiiiiiiii epten teshko ........ treba vreme i vreme zatoj ne sam ni bila zaljubena:pos2::pos2:
Можеби затоа што имаш само 15 години!?!

Лесно може да ми се засвиѓа некој тип,да ме привлече на некој начин но исто така лесно заборавам на него,а за вљубување не да сум тешка...премногу ги комплицирам работите и понекогаш мислам дека и премногу барам,не сум била до сега!Се ми се базирало на онаа глупа навика!

Ретко, многу ретко и моментално.
Ако те сакам од првиот момент, ќе те сакам цел живот, ако не...тогаш ништо.
Инаку до сега само еднаш ми се има случено.

Досега се заљубував во некој по долго време поминато заедно...али во овој сега на прв поглед :)

уф многу тешко се заљубувам а уште потешко ми е да го отсакам тој што сум го сакала долго време.

Лесно се заљубувам,а уште полесно ми поминува меракот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom