Колку лесно се заљубувате?

• Креатор на темата Креатор на темата *Smurfette*
  • Време на започнување Време на започнување
Mnogu lesno moze da mi se dopadne nekoj, no da se vljubam......Teskoooo
bn.gif

Многу лесно,ако се појави таква како што сакам ја одма ке се затрескам во неа и ке почнам да мислам на неа да ја сонувам,ќе се обидувам да ја видам пак

ne se zaljubuvam lesno...potrebno mi e vreme...no sepak mislam deka ne e se do vremeto...tuku do licnosta...
za da zasakam nekogo onaka iskreno treba da go poznavam dovolno dobro i dolgo...

provokaciite od edna devojka ...:) me teraat da se vljubam vo nea :) i dosega ..mn pati mi se slucilo toa.. lesno go davam srceto :) a uste potesko posle go zakrpuvam vo normalna forma :(..

ali ljubovta e bolka koga ja nemas pokraj sebe a koga ja imas pokraj sebe se plasis da ne ja izgubis a toa e bolka..slatka mala koja te tera da sakas i mrazis :)

Лесно се заљубувам - уште полесно се одљубувам:smir:

Иако имам направено еднаш исклучок:vozbud:

Па прилично тешко... треба многу да ми се погоди личноста...

jas tesko se vljubuvam,i isto taka tesko prevstanuvam da sakam nekoj,mnogu tesko

pa neznam posle prvoto zaljubuvanje mn tesko mozam da se vljubam moze da cuvstvuvam silna simpatija no ljubov neznam pregolem zbor e sega za sega zs se znae posle prvata ljubov tesko e povtorno da se veruva vo ljubovta....

Треба одредено време да ја познаваш личноста за да знаеш дека чуствата што ги имаш кон неа/него се вистински и чисти. Верувам дека не постои љубов на прв поглед и дека вистинското она во личностна е неговата душа. Така да одговорот на ова прашање е не.:icon_excl

Pa zavisi od devojkata ako stvarno mi se dopaka stvarno brzo moze da se zaljubam:back:

pa ne, treba nekoe vreme da ja zapoznaam podobro

Porano pagjav na prviot pogled , na prv dopir , na prvo viduvanje ... I nemozhev bez taja sho mi se bendisva i morav da napram neshto so nea da se smuvam , da se fatam ... I uspevav vo povekjeto od sluchaite... A sega ne se vljubuvam lesno , a i ne mi e po kjef vljubvanjeto , sakam muvanje samo i zabava ... drugo ne ... sega za sega e dobro za potamu ima vreme ... :wink:

za da sakas nekogo mora da mu veruvas i samo toa e ljubov.a ako nekoj ti se dopaga na prv pogled toa e sosema drugo,toj nikogas nema da go sakas kako onaj na kogo mu veruvas.(eden pogled ne znaci nisto)

Пред се правам разлика помеѓу сакање и љубов, па според тоа мое мисленје за тоа обичното сакање е дека тоа и не е којзнае каков фактор во една врска,пошо тоа е пролазна ствар, а сосема подруго е кога ке постои љубов,а љубов максимум еднаш моеш да осетис преку сила двапати. За мене лично: потребни ми се доста ствари за да јас се вљубам во некоја, почнуваќи од понашање па завршуваќи на крај со убавина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom