Колку е голема вашата MP3 колекција?

• Креатор на темата Креатор на темата dexter
  • Време на започнување Време на започнување
70.5 гига, иам несо на Гмаил и на ДВД преку 30 000 песни (unoffcial)

208 MP3, 50 DVD дискови со музика (претежно електронска) и едно 14 гб во компjутер. ако ви треба нешто send маил ор ЛП. Српско jok!:kez:

jas si imam edno 3-4 giga i dosta mi se i od niv samo 1 gb slusam
a neznam pa vie so praite so 70-80 gb

lele sho beshe ova neznam,ja olku giga,onolku....bla bla...i sho beshe celta,da ne slucajno nekoja statistika e ova demek.
inace ja neznam kolku iam,samo znam deka neam provereno (islushano ) >50 % od ona sho iam.

Imam 4,82GB muzika na PC a kolku CD-inja so muzika imam i ja ne znam

denes ja dopolnav mojata mp 3 za neverojatni 6 giga...wow...tri sati snimav muzika...

Имам одприлика околу 9-10 гига на компјутер и тие сите ги слушам. Инаку ако сум оставал се и сешто што сум можел или што случајно или намерно прошло низ мојов компјутер сигурно ќе имав преку 20.

170GB plus audio CD za uste nekade 50 GB .....Saka nekoj da se menjame ke treba tri meseci da pravime transferi.
:)

Едно 15-16 гига. Плус по цедиња.

darkosk13 напиша:
aj ako ja ima nekoj sega ja sum na red od robert bilbilov bi mu bil mnogu blagodaren ako mi ja prati.mail darkosk13@hotmail.com

отвори на јаху адреса зашто на хотмаил нема да ја фати песната. Имаш ограничување на 2мб.

nemam mnogu opesni ama se se ubavi tii so gi iamam inace iamm okolu 3 000pesni an pc a na cd poimna neem

Немам многу ама тие што ги имам ми се допаѓаат, ако треба нешто за другари симнувам и после одма бришам.

Што ви е на вас бе луѓе .. и ај кажете ми што ке ви се 10000 песни .. кога највеќе 100 слушате .. Јас имам 200 песни и доволни ми се ... барем тие што сакам да ги слушнам ги имам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom