Колку е голема вашата MP3 колекција?

• Креатор на темата Креатор на темата dexter
  • Време на започнување Време на започнување
Околу 2400 имам во моментов, од кои некои добри 600-700 не ги ни слушам.:) Ми отидоа многу со форматот пред некое време. :(

на ПЦ неам ништо дека се ставив на цедиња,
али затоа нив ги имам некаде околу 200 отприлика,се мп3ки

Многу малце имам сеа
порано чував се и сешто, околу 25 гига имав
сеа околу 3 гига на компјутер, тоа што ми треба и шо го слушам само :)

HARD DISKO MI 250 GB A JAS IMAM 100 GB PESNI OD SVE:toe:

Имам околу 900 песни, од кои повеќето се тие што ги слушам цело време

pa 14,2 giga na hard disk, 30 mp3 CD-a i okolu 50 music CD-a

Не сум многу по mp3-ките, но затоа аудио ЦД колекцијата ми е прилично голема, преку 1000 ЦД-а рок/фјуж`н/џез воглавно

На компјутер имам 27.3 гига а на цдиња незнам (имам околу 290 цедиња така да види):)

80 gigabajti =38 000 pesni
CD-1800 CD po 100 pesni neka e Edna MP3-ka =180 000
Imam samo METAL ROCK i TEHNO :))

:)bre falenje koj kolku pesni imal.pa vie mozete da i konkurirate na mtv:)hehe kolicina neznaci i kvalitet:) dase sobira sekakvo gjubre od muzika:)kolku tolku ama so vkus i kvalitet:)jas imam moze 5 giga ama vnimatelno selektirano i odbrano.jas si cuvam samo kvalitet:back:

hahahah taka e brat, ali jas sekakov metal imam doma samo pikam mislam deka ubao e da se ima sekkaov stil posto doma mi e kao DVD STUDIO samo rezam snimam neznam ni so praam jas:DD
Ali kvalitetna e muzikata ama Sve rock metal i tehno:))

Немам многу песни,имам едно 10 дивиди цедеа најмногу,и во компјутерот најмногу едно 3 гига,не знам во што е поентата да собирам песни кои ќе ги преслушам два пати и потоа заедно со други песни кои нема да ги слушам ќе ги снимам на цедето кое само ќе ми бере прашина на некоја полица:toe:

gleam da neam mnogu na pc,poise sakam originalki:)bolje malku originalki i namaceno da gi baram,odkolku na pc da iam:)iam i na pc,ali nekoj fancy stvari:) mislam,nekoi so ne mozam momentalno da si dozvolam:Dbhaah

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom