Колку е битна висината?

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
Мене ми е битна,и? :pipi:

Само не сакам да е онака ептен превисок.Не бев свесна изгледа ама во последно време имам некоја апатија кон многу високи а ептен слаби машки,некако сите ми се слични еден на друг,бар во моите очи де.Сите имаат нешто заедничко што мене ми смета.Дури не знам конкретно ни што е тоа.:D

Член од
14 февруари 2013
Мислења
584
Поени од реакции
704
Висината ми е битен дел и мене. 1.85-6 сум висок, и сега глупаво би делувало девојката да ми е висока 1.90 :pos:
Незнам за другите, ама јас би се осеќал како штрумф.
Девојката и на штикли треба да биде малку пониска од машкото.

Член од
1 април 2012
Мислења
152
Поени од реакции
41
Висината ми е битен дел и мене. 1.85-6 сум висок, и сега глупаво би делувало девојката да ми е висока 1.90 :pos:
Незнам за другите, ама јас би се осеќал како штрумф.
Девојката и на штикли треба да биде малку пониска од машкото.
190 високи скоро и ги нема :D

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Битна е.
Јас сум околу 195. Џенцкине испод 165 многу-многу не ми праат мерак. Треба да се наведнам за да ја залапам.

Член од
7 декември 2011
Мислења
283
Поени од реакции
83
Битна е.
Јас сум околу 195. Џенцкине испод 165 многу-многу не ми праат мерак. Треба да се наведнам за да ја залапам.
јас сум 193 и немам проблем нема потреба да се наведнеш..

A

andrea85

Гостин

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.991
Поени од реакции
12.553
Кажав претходно за Некој таман ;) Али помалку од тебе . Да оставиме нешто на имагинацијата:icon_lol:
--- надополнето: 7 мај 2013 во 18:00 ---

А бре ишијас ќе те фати:P
Него ишијас,нејзе вратот,да ти се одмилит :D

Важна е бе како не ,јас не ни забележувам машки пониски од мене,не ми се во видно поле :D
Таман разлика е 10 цм, и на штикли кога ќе се качи женското да се тука некаде со висината. Да се знајт кој е маж бе.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.863
јас не сум висок нагоре, јас сум долг хоризонтално. така надоместувам за висината.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
188cm sum visok i neznam oti ama bitno mi e kolku ke e visoka devojkata, baska i meraklija sum na dolgi vitki zenski nodzinja ;)

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671
1.68, 58 кг. нa штиклa рецимо 1.78см
Зaдоволнa сум од висинaтa, преферирaм високи момци и немaм комплекс, зошто имaм јaк стил, стaв и други квaлитети со кои се истaкнувaм.

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Висината е меѓу најбитните особини која ги дефинира односите меѓу луѓето - во корист на високите. Сед бат чру. Кај нас машките треба да бидат отприлика >180цм, а женските >170цм (за да се сметаат за високи, де)

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Кај ја видов темава кај се запустив....со ова сум искомплексиран вкрај висок сум 174цм али мн ме нервира оти се по повисоки женски се залетувам или пак некоја колку мене и ко ќе се качи на штикли си еба мајката отиде внебо. Абе се отепав од кошарка тренирање и играње и не мрднав ни милиметар, на оваа висина сум застанат од 15години и крај дали дека влегов на 14 во теретана или што незнам али се заебав и не пораснав ич.
Инаку многу ме нервира женските што си имаат врзано вкрпче со понизок не...имав девојка повисока од мене 2 цм и ко ќе се качеше на штикли беше еееее каде каде али пак никогаш не се срамеше дека била повисока и што ќе кажеле други абе висина не игра мн мн улога бе (ова дали дека сум понизок па се вадам :ROFLMAO:)...то е то толку сум и така ќе си живеам па ако најдам некоја да ме сака па и повисока или колку мене не е проблем ако не ич не ме боли

Kajgana Shop

На врв Bottom