Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
2 Деца .. 1 машко и 1 женско .. Машкото ке се вика Матеј :baeh:
а женското Андреја :vozbud:

3 комада,бидејќи е докажано дека браковите со три деца се најсреќни

само 2, ништо повеќе. Па треба многу време додека ги одгледуваш. Ајде додека се мали, мило ти е како скокаат околу тебе, ама кога ќе пораснат........ (има многу за пишување, подобро да не почнам).

sakam edno,no ako trgne rabotata zosto da ne i poise :sekss: :pos: :vozbud:

Ако имам услови за да ги направам среќни, тогаш што повеќе тоа поубаво :vozbud::vozbud::vozbud:Мислам дека децата го прават животот вистински убав...
А имињата...Симона-Мони нешто така, Дамјан...рано е за тоа де, има време :)

Сакам 3 :je:
Нормално ако сум финансиски моќна за тоа,нема само да ги штанцам!:vozbud:

pa mnogu, a za iminjata ke pocnam od tatkomi ako e masko pa od majkami ako e zensko...

Две машки по можност(нема да преживеам кога ке пораснат да ги бркаат разно-разни пубертетлии со само една намера) а за имиња татко ми ми даде до знење дека едно ''мора да иде на него '' а другото ке го крстам по некој од нашите револуционери кој ке видиме???

Dve deca bi sakala, a ako sum dobro financiski situirana togas bi mozelo i tri... A za iminjata, ne znam nekoe od omilenite :)

Koga jas bi se omazila za sto nemam nekoja posebna zelba ne sakam da imam deca ... ili eventualno edno sto ke bide zensko i plavo kako mene (celo na mama kikiki) :) i bi imalo nekoe nesekojdnevno ime... nemam nesto posebno razmisluvano... ama nejkam nesto kao: maja marija ivana elena sto go ima sekoj vtor....

Па....доста би биле две! Се зезам, може и повеќе нормално во зависност од мојата тогашна финансиска состојба.Искрено не ги разбирам луѓето што си праат деца а немаат доволно средства сами себе да се прехранат, а не па децата. Ако мојот живот е уништен не значи дека треба и на некое невино дете да му се случи истото.

Две, сеедно дали машки или женски деца. Да се продолжи лозата Ситовска, не мора презимето. :P

Sith

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom