само 2, ништо повеќе. Па треба многу време додека ги одгледуваш. Ајде додека се мали, мило ти е како скокаат околу тебе, ама кога ќе пораснат........ (има многу за пишување, подобро да не почнам).
Ако имам услови за да ги направам среќни, тогаш што повеќе тоа поубаво Мислам дека децата го прават животот вистински убав...
А имињата...Симона-Мони нешто така, Дамјан...рано е за тоа де, има време
Две машки по можност(нема да преживеам кога ке пораснат да ги бркаат разно-разни пубертетлии со само една намера) а за имиња татко ми ми даде до знење дека едно ''мора да иде на него '' а другото ке го крстам по некој од нашите револуционери кој ке видиме???
Koga jas bi se omazila za sto nemam nekoja posebna zelba ne sakam da imam deca ... ili eventualno edno sto ke bide zensko i plavo kako mene (celo na mama kikiki) i bi imalo nekoe nesekojdnevno ime... nemam nesto posebno razmisluvano... ama nejkam nesto kao: maja marija ivana elena sto go ima sekoj vtor....
Па....доста би биле две! Се зезам, може и повеќе нормално во зависност од мојата тогашна финансиска состојба.Искрено не ги разбирам луѓето што си праат деца а немаат доволно средства сами себе да се прехранат, а не па децата. Ако мојот живот е уништен не значи дека треба и на некое невино дете да му се случи истото.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.