Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
Сакам две деца: машко-Блаже(веќе имам) и женско-посакувам

Dve maski..da se prodolzi grankata na Todorovski

Јас си сакам двечки. Едното м‘шко др. женско :) Александар и не ми текнува :)

Sto vi e be luge site sakate dve deca. Pa zatoa za nekolku godini ke iscezneme kako MAKEDONCI

So e be zarem se plasite od decaa!!!! znajte deka decata i parite nikogas ne se dosta...jas bi sakal da imam 5 deca:)

3 деца сакам. едното се вика стефан, за другите две има време ке видам

колко сака нека се само да се здрави и живи

а бе сакам да имам 4 деца, две машки, две женски, ама не знам дали и жената ке се сложува, бидејки таа ги раѓа

Da imam pari i usluvi da gi odgleduvam sakam da imam 100 i poveke a ako edna zena ne e vo sostojba da mi gi rodi togash ke si zemam 5-6 ili poveke!
Znachi vaka: ako deteto e najsveta rabota i naj ubava rabota za eden chovek i ako toa e najgolemata sreka vo zivotot togash zamislite kolku e sreken svetskiot rekorder so 147(misalm deka bea tolku) deca! Sekoja nedela si imash po neshto za slavenje: na nekoj imeto, na nekoj rodenden, nekoj matura, nekoj krshtevka, diplomska. A bre LUDILO!!!
Sega jas nemam zelba da odam vo GINIS ama 50-60 bi bile dovolni, samo ako imam ulsuvi da gi odgleduvam pravilno POINAKU NE!
Znachi dajte mi nekoe milionche i vi vetuvam ZNACHITELNO ke ja zgolemam populacijata na zdravi i chisti makedonci i cel zivot ke go posvetam vo odgleduvanje deca! LoL!

Јас идам на опцијата или 4 или ништо. Ако се 4,би сакала сите да бидат женски,па ќе правиме all-girl-band. Дефинитивно едно или две ќе посвојам ако имам финансии. За имиња не сум размислувала.
Истотака можно е да немам деца,едноставно така ќе имам повеќе време за уживање. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom