- Член од
- 8 јули 2009
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 0
Како што кажа насловот:
Koлку чини нова Kymco Super 9 ?
Фала.:wink:
Koлку чини нова Kymco Super 9 ?
Фала.:wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па пред некое време имасе некоја акција во продавницата Tuning во СК и беше 1660е ама сега нема цени на сајтот ( www.tuning.com.mk ) пиши е-маил на info@tuning.com.mk и ке дознаеш ( инаку во повекето продавници е немало никаква акција и стои старата цена 1790е )
1590 или 1490... за 50цц зборам...
Вака, офтопик али да разјасниме, значи четворотактен е, супер 9 е двотактен, што значи појак е, побрзо убрзува, и повеќе иде секако и повеќе троши. А за изглед не би рекол, го мрзам дебелиот супер 8затоа и не земав тоа... :helou:
Иако на официјалната страна го нема, сум читал по интернет и мислам дека има, но и цената на 2т супер 8 е поголемаЗа цените не сум во тек, ама и осумката ја има двотактна, најверојатно истиот мотор со тој на деветката![]()
Иако на официјалната страна го нема, сум читал по интернет и мислам дека има, но и цената на 2т супер 8 е поголема![]()
Истата двотактна машина се вградува на кимко с8 и с9...пример можеш да видиш на scooter-attack.com malossi кит и за с9 и за с8 е под ист код M319987, ауспусите исто така итн.....Супер осмицата двотактниот ја нема истата машина како на супер деветката , ако се двотактни не е таа машина. А цена на новиот супер 8 не знам колку е.