Koлку чини нова Kymco Super 9 ?

• Креатор на темата Креатор на темата [E]xPose[D]
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 јули 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Како што кажа насловот:
Koлку чини нова Kymco Super 9 ?

Фала.:wink:

ова требало да го прашав во прашања за мотоцикли...ке ти ја избришат темава...алуи нов си ти се простува...хехех

иначи накај 2000еур мислам беше...незнам најточно

Супер 8 ти е поубав и поефтин

уствари зашо е поефтин супер 8 од супер 9 ?

Стај слики да видиме што е како е :)

kymco_super_8_01_b.jpg

Супер 8

S9-AC-2T.jpg

Супер 9

па пред некое време имасе некоја акција во продавницата Tuning во СК и беше 1660е ама сега нема цени на сајтот ( www.tuning.com.mk ) пиши е-маил на info@tuning.com.mk и ке дознаеш ( инаку во повекето продавници е немало никаква акција и стои старата цена 1790е )

па пред некое време имасе некоја акција во продавницата Tuning во СК и беше 1660е ама сега нема цени на сајтот ( www.tuning.com.mk ) пиши е-маил на info@tuning.com.mk и ке дознаеш ( инаку во повекето продавници е немало никаква акција и стои старата цена 1790е )

Ебаим празната страна :tapp:

колку е супер 8 нов ? 4 тактен ?

1590 или 1490... за 50цц зборам...

Вака, офтопик али да разјасниме, значи четворотактен е, супер 9 е двотактен, што значи појак е, побрзо убрзува, и повеќе иде секако и повеќе троши. А за изглед не би рекол, го мрзам дебелиот супер 8 :) затоа и не земав тоа... :helou:

Вака, офтопик али да разјасниме, значи четворотактен е, супер 9 е двотактен, што значи појак е, побрзо убрзува, и повеќе иде секако и повеќе троши. А за изглед не би рекол, го мрзам дебелиот супер 8 :) затоа и не земав тоа... :helou:

За цените не сум во тек, ама и осумката ја има двотактна, најверојатно истиот мотор со тој на деветката :)

За цените не сум во тек, ама и осумката ја има двотактна, најверојатно истиот мотор со тој на деветката :)
Иако на официјалната страна го нема, сум читал по интернет и мислам дека има, но и цената на 2т супер 8 е поголема :)

Иако на официјалната страна го нема, сум читал по интернет и мислам дека има, но и цената на 2т супер 8 е поголема :)

Го има кај нас сигурно во продажба и 4 и 2 тактен а цени незнам

Супер осмицата двотактниот ја нема истата машина како на супер деветката , ако се двотактни не е таа машина. А цена на новиот супер 8 не знам колку е.

Супер осмицата двотактниот ја нема истата машина како на супер деветката , ако се двотактни не е таа машина. А цена на новиот супер 8 не знам колку е.
Истата двотактна машина се вградува на кимко с8 и с9...пример можеш да видиш на scooter-attack.com malossi кит и за с9 и за с8 е под ист код M319987, ауспусите исто така итн.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom