Колку често сте на месинџер и колку тој влијае на вас?

• Креатор на темата Креатор на темата Dare-zakon
  • Време на започнување Време на започнување
последниве 2 месеци месинџерот ми е уклучен од 09 до 20 часот. На него сум скоро секогаш кога има добар човек за муабет а тоа е скоро никогаш. Затоа што и работам :) а секогаш знаете да најдете време за муабет баш кога имам највеке работа.

А не сум зависен од него, туку од лугето кои идат на месинџерот. Ке се пронајдете во постов не ве има многу.

Од станување до легнување сум онлајн, а колку сум пред компјутер е друга приказна...

последниве 2 месеци месинџерот ми е уклучен од 09 до 20 часот. На него сум скоро секогаш кога има добар човек за муабет а тоа е скоро никогаш. Затоа што и работам :) а секогаш знаете да најдете време за муабет баш кога имам највеке работа.

А не сум зависен од него, туку од лугето кои идат на месинџерот. Ке се пронајдете во постов не ве има многу.

Некад кога стварно треба да ти кажам нешто важно ти увек имаш работа!!!:violent1:

А за болдираното хм.... заслужуваш васпитна:nenene:

Секој ден сум на месенџер. Можам да кажам дека тој многу малку влијае на мене.

Колку често..? - Најчесто. :) Влијае влијателно. :pos2:

Шала настрана не влијае којзнае колку ама сепак влијае.

Често ми е укључен а влијае така што коа се поздравувам со луѓе во реалниот живот се поздравувам со поз, се смеам со ЛОЛ, или одделни хе хе хе.

Уклучен од кога ќе станам, па се додека не си легнам, дневно околку 10ина часа сум онлајн. а мислам дека малку влијае на мене, нема ден а да не се уклчуам,или недај боже на моменти кога не работи, каква нервоза аууу

Многу често сум на месенџер, и тој влијае на мене така што фиксен телефон плаќам накај 300-400 ден месечно :)

Па, во последно време многу малку време поминувам на мсн. Не сум така зависна ко пред година-две, кога сум поминувала и по 10 саата дневно на мсн без престан, кога имав иљаду контакти и кога за малце ќе се одвикнев од контактот во живо, па фалеше малку со луѓето да почнам да зборам: „Здраво ентер шо праиш ма ентер лол муахаха“ :pos:

Сега го уклучувам секој ден, ама или сум appear offline, или бизи и слично, па зборам повремено со луѓе, кои се малку на број. :)

А влијае на мене на тој начин што никоаш не ставам кредит зошто све живо има интернет у денешно време :icon_lol:

па вака
мсн то од сабајле до вечер ми е уклучено а и често седам на комп
незнам како влијае ама многу ми помага

Приклучен сум цело време, но тоа не значи дека цело тоа време со некого разговарам.

Во последно време поретко. Не дека немам многу време, ама едноставно има личности кои премногу заморуваат со инфантилни прашања (од типот од каде да симнам мсн/фотошоп/и др.) и прашуваат нешто на што веќе го знаат одговорот. Исто така тука се и личностите кои ти викаат "досадно ми е, прави ми муабет".
Заради такви личности ми е одмилено да седам на мсн и да правам муабет со личностите со кои навистина имам што да си кажам.

Се повеќе Месинџерот ми станува досадна работа така да ретко се уклучувам освен ако ми треба на некој да му пишам за нешто да го прашам и слично на пример кога не сум пред компјутер,кога седам на форум и слично ме нервира кога мсн-то ми е уклучено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom