Колку често сте болни и најчесто од што?

• Креатор на темата Креатор на темата superboy
  • Време на започнување Време на започнување
pa retko koga ne sum bolna ,imam sinusi,alergija i normalno e deka imam i slab imunitet.Se otruv od apcinja,inekcii,toa mi e del od sekojdnevieto

Во последно време многу поретко се разболувам, но ако ме фати, ме фаќа јако. Најчесто е настинка, но не е исклучено и да е грип.

Така, минатата есен дигнав многу температура и не можев да мрднам. Тоа го решив со апчиња и многу пиење течности и мочање на вируси ;)))))

И секако, не се заборава дека не бев сам, туку мојата значајна друга (буквален превод од significant other) беше со мене... :back:

Ретко настинувам.Имам јак имунитет.Можеби еднаш или двапати годишно.Последниот години редовно во лето настинувам.Пред 2 години, цела недела немав апетит.Најтешко поминав тогаш.Летово за среќа ништо не ми е:)

А кога сум бил бебе, преку 1 ден на доктор, тогаш многу често сум се разболувал:)

Многу ретко ама кога ќе се разболам 2 недели неможам да се свестам обавезно стигам до инфузии,инекции и разни лекарства.Последен пат оваа зима ме фатија бубрези имав неподносливи болки ама за среќа се се среди со апчиња.

и јас исто :smir: да сме здрави и живи:toe:

Многу често се случува да се разболам ама тоа е онака настинка некоја која за ден два ми поминува,а еднаш до два пати во годината знам да си прележам и по две недели дома со температура и клукање на апчиња:nesum:

Не се разболувам ама баш ич затоа во школо со најмалце оправдани сум :pipi:

abe jas se razboluvam ponekogas da cuknam u drvo hhh ama onaka najcesto nekoj grip virus :toe:

Во последните 6-7 години немам одено на доктор а можеби има фатено некоја настинка ама тоа е ништо.

Многу ретко се разболувам... Најчесто синуси (редовно имам проблеми со нив) или некој грип ако владее...

И јас најчести проблеми со синусите и грлото си имам ако претерам на и со ладно... инаку тешко се разболувам... ги немам прележано ниту детските болести :)

често сум болен од СЛЕРОЗАААА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: се зезам :) најчесто од температури еве скоро имав неможев од кревет да мрднам

коа бев мала бев често болна од грипче..сеа не за среќа..едино шо иам наследно низок притисок,па иам чести главоболки.али навикнав се,така да,и не ми е некој проблем :)

те и денес сум многу болна грлото го зезнав со ладен сок и сега температура и тоа е ужас:raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom