Колку често одите во обложувалница?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
На секои 5 мин, башка и ми ставија столче и кревет да неморада шета горе доле цело време:vozbud::pos2:

--- надополнето ---

Повеќе во кладилница идам него ли во продавница хах

Е ова ви се вика КОЦКАР У КРВ, Мистер КИРЕ:tv:

1-2 пати месечно,некад и по 4-5 месеца не идам.
Не сум некое коцкариште опасно ко Кире (тој таму и спие изглеа )

шала!

секоја сабота/недела чат пат и во вторник/среда(кога ќе има ЛШ) и поретко фаќам пари..едноставно жив малер сум секогаш ќе се фатам во некој ебан тенис и мора да ме падни баш тој.....!

Темава е од суштинско значење за понатамошниот живот.
Можда праите статистика колку Македонците како нација се коцкари.

Ретко некој ден да не одам. Денес е еден од тие денови. Пред тоа имав серија од 7-8 дена. :nesum:

Темава е од суштинско значење за понатамошниот живот.
Можда праите статистика колку Македонците како нација се коцкари.

ние сме спортска нација-кисниме по спортски обложувалници .

Еднаш месечно и толку не ..само ме ентересира..воа коцкаришта глеам има тука..по колку динари оставате? :pos2: да не праите систем за 20 че

Во последно време само во Сабота и Недела,знаеш како пушачиве,се залетуваат со Вест и ќе продолжат со Родео.Ако фатиме и ако ослободиме малку од учење сега пак по старо.Секој ден без Понеделник и Четврток(ако е ЛЕ и овој ден ќе биде ,,работен,,).

Во последно време само во Сабота и Недела,знаеш како пушачиве,се залетуваат со Вест и ќе продолжат со Родео.Ако фатиме и ако ослободиме малку од учење сега пак по старо.Секој ден без Понеделник и Четврток(ако е ЛЕ и овој ден ќе биде ,,работен,,).
најубавите утакмици се во понеделник,иако се малку ама повеке испагаат .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom