Колку често имате секс?

ако може појаснување, ........ како се брои ако се има и сабајле и навечер? еднаш или два пати? а и за ужина ако има, дали е три пати? :vozbud:

ако може појаснување, ........ како се брои ако се има и сабајле и навечер? еднаш или два пати? а и за ужина ако има, дали е три пати? :vozbud:

На сабајле не се рачуна пошто тоа автоматски се случува природно без разлика дали сакал или не домаќинот.
Ужината исто така не се рачуна затоа што тоа е "тури-замини" кратко и слатко.

Значи еднаш дјуд :icon_lol:

Јас обично кога станувам секое сабајле околу 5 саато, земам се сексам 2-3 пати, после тоа пред ручеко се исексувам набрзина 3-4 пати, а и за време на ручеко многу сакам да се сексам за да можам после убаво да спијам.После дремнувам и после доаѓа комшијата Перо и така 2-3 пати и со него па после одеме кај комшијата Спасе оти он па има ебачница.:P

Мнооогу ретко ... добро и млади сме и мали ...1 година помлада од мене,нема ниту 18.До сеа само 2 пати ми се има предадено ... очекувам 3 пат ама мн тешко...дете си е дете!

Ова прашање важи ли и за нас „Моја генерација 40 и неке“

Мнооогу ретко ... добро и млади сме и мали ...1 година помлада од мене,нема ниту 18.До сеа само 2 пати ми се има предадено ... очекувам 3 пат ама мн тешко...дете си е дете!

Jailbait??

С времена, на вријеме....:pos::pos::pos::pos::свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom