Колкав е вашиот гејмерски стаж?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Morbidnio напиша:
pocnav na 7 godini so igranje sea sum 14 znaci 7 god plesam inace prva igra mi bese CaptainClaw 2D i 100 pati ja otprevrtuvav duri mi se smaci
Ejjj ме потсети на играва :)
Јас ја имам свртено едно 15 пати најмалце...ама не ми е прва у втор бран игри ми дојде :)

ја играм 10 години инаце прва игра ми беше мислам дека беше оние како пакмен нешо слично

Почв на Плејстејшн пред едно 10 години.На компјутер последните 3-4 години играм :smir:

Леле Giana Sisters на Comodore 64, играта беше на касета. Па има едно 15 ако не и повеќе години. :star:

На компјутер почнав да играм крајот на 2003.Дотогаш само Нинтендо она старото и повремено Плејстејшн:)

одкако игав нинтендо па флипери па сноито го рипнав не играв и компијутер од 2000 година така да едно 10 години

12-13 години сигурно, почнувајќи од флипери, па нинтендо, после тоа sega-mega, па playstation, за на крај да заглавам на PC и да не можам да се излечам се уште.:vozbud:

Od fliperite, do nintendo, ps1, ps2, psp, ps3, xbox.. site generacii gi imam pominato, sigurno nad 20 godini si igram :)))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom