Кољо дијамантот rocks!:)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Цели два саати се смеев пред да ја отворам темата. Прво се мислев да ја ставам во политика. После си реков дека е подобро да ја ставам во Хумор за на крај едноставно да решам дека Чек Дис Аут е местото за вакви клинички случаи...

Еве за што се работи.

1. Погледнете ја оваа снимка и забележете го „почесниот гостин“ на ОНА :

[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=SIgYcbySnYo[/MEDIA]

2. Потоа, ѕирнете ја оваа снимка :

[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=IjL0N5VlpCM[/MEDIA]

Кој ви е заклучокот? Мојот е следниов :

:ija: :ija: :ija:

:pos: :pos: :pos2: :pos2: :pos2: :vozbud: :nesvest:

Навистина ваков скуп неам сретнато во животов и не можам да престанам да се смеам од прееска. :pos2:

П.С. „Највпечатлив, сепак, испадна еден грчки државјанин кој се претстави како новинар, дописник на една канадска новинска агенција“. :pos2: :pos2: :pos2:

Човеков е за во соодветна установа. Демир Хисар, Бардовци, кај ќе го стават таму..

Ена МЕГАЛО идиото, из Б' лгарско-турско-албанско-хавајско потекло.

Николаидис Костантидис бе :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Дописник за Канадска новинска агенција!?

Многу речит за тоа работно место.
Ама прв пат коа го погледнаф на првата снимка мислеф дека е член на обезбедувањето. ТОООООООООООЛКАВО МАГАРЕ Е БРЕ!!!

Дописник за Канадска новинска агенција!?

Многу речит за тоа работно место.
Ама прв пат коа го погледнаф на првата снимка мислеф дека е член на обезбедувањето. ТОООООООООООЛКАВО МАГАРЕ Е БРЕ!!!

Ma kakvo magare bre! Magareto ima povisok IQ od ova vdzaseno prodaeno pedersko dzbunishte!

Тоа треба да се смести некаде во некоја медицинска установа, па да се применат неколку „мерки“ од физичка природа, а потоа да се држи под клуч на леб и вода само...се разбира, доживотно!

Народот треба да го дигне државата нагоре, а мие сме две миљона овци, а две...три овчари имаме што не владат и таму седат в парламент...две три овчари..играт со нас како сакат, а мие..после ке зимаме пушки ке зимаме митролези да се бориме меѓу себе, зашто? Зашто? Зашто? Тоа е зборот, и Итљер сакал да биде некој..и Итљер сакал..ама кај е сега? Сам себе го убијал..сам себе го убијал..не иде. Расизмус!

:pov:

Пујол, ти го знаеш Кољо? :)

Овој сериозно треба да се затвори... Умоболен.
А ДУИ па, сеирот највеќе паѓа на нивна и на сметката на ОНА :pljus:

Специјален гостин - шизофреничар, со досие на насилство, кој мисли дека е Грк, Албанец, новинар, па уште и дописник за канадска новинска агенција. :pos2:

Леле бог да чува ејјјјјј, абе што немаме во Македонијава ејј страмота

сеа го даваа на вести. Пред камера се мести и збори на македонски, и коа виде снимаат зема да цепа грчки :pos::pos:

И после еден поп вика: Чоекот си има мака. :pos:

Али како ги заеба сите тоа е...мајсторија уште да не беше сам себе убијал...можда и во ФБИ ќе го вработеа...

За овој само:

bxp28241.jpg

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААА

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Кољо е најтешката жртва на транзицијата која досега сум ја видел...Па уште рамо до рамо со ДУИ!!! :pos: :pos: Оф мајко...РЕЗИЛИ! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom