Кока-Кола наградна игра - навистина ли ги даваат наградите ?

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
еве јас добив.. прошлата недела. испратив капачињата во понеделник навечер и добив, во вторник ми се јавија за податоци, во среда ми го донесоа
ајде слика да видам...со натпис кајгана и наградата

баш се мислев што да правам... јас ти кажав... сакаш верувај сакаш не
леле аман дај покажи го телефонот со натпис кајгана па да си пукне од мука... сеа треба изгледа да дојдеме сите на форумов за да го убедиме него изгледа..

IMG_6322.jpgIMG_6324.jpg

еве ти неверни тома... сликано пред некои 20тина минути... музичка желба уз ова?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Стварно си сликала еј.. као незнаеш каков народ сме? Сега ќе ти кажат, вработена си у скопска пивара или роднина ти е вработен и местено е.

Стварно си сликала еј.. као незнаеш каков народ сме? Сега ќе ти кажат, вработена си у скопска пивара или роднина ти е вработен и местено е.
па ти не знаеш? ја ја. јас менаџер сум у пивара.... ццц... ги имам едно 50 тина телефончиња дома и ги шиткам на пријатели и ближа рода

јас верувам у наградната игра дела доделува...ама не дека сте земале...:)
Дај да се организираме да ти купиме еден телефон... па ќе можиш и ти да се фалиш дека ти паднал на наградна игра. И ние ќе си ја читаме темава раат.

па ти не знаеш? ја ја. јас менаџер сум у пивара.... ццц... ги имам едно 50 тина телефончиња дома и ги шиткам на пријатели и ближа рода

Шитни некој и на нас, поситните кока-кола војничиња, кои сме овде за да ја браниме и само браниме репутацијата на кока-кола!

Ме испрати мене Васко, кажи му дека го поздравив.

абе сеа... јас у пивара работам не у вип или т-мобајл.. ваму е само по заслуга :)
али ај за тебе дека Васко те пратил пиши контакт па ќе протуркам еден и ко за тебе..
ма да имам едно скутерче,,, сите по телефониве скутерот никој не го сака... ако сакаш скутер само пиши утре ти стига дома
и Васко те поздравува тебе

мене ме е гајле и за темата и за се...само ме нервират тие шо вика на тај му се падна воа оноа...знам како иде тоа..и преска пиша маил кока кола и врнаа дека после наградната игра ги дават наградите
и ако випречам толку пријави кај администраторите

мене ме е гајле и за темата и за се...само ме нервират тие шо вика на тај му се падна воа оноа...знам како иде тоа..и преска пиша маил кока кола и врнаа дека после наградната игра ги дават наградите
и ако випречам толку пријави кај администраторите
Кај и да е ќе ти врнат и на тебе едно телефонче ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom