M
MrzaRules
Гостин
еве и јас пратив...не дека очекувам да ми се падне ама ај...надежта последна умира... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ајде слика да видам...со натпис кајгана и наградатаеве јас добив.. прошлата недела. испратив капачињата во понеделник навечер и добив, во вторник ми се јавија за податоци, во среда ми го донесоа
ајде слика да видам...со натпис кајгана и наградата
јас верувам у наградната игра дела доделува...ама не дека сте земале...Досаден си како Американциве, зошто би лажела ? работава е pictures or it didn't happen![]()
баш се мислев што да правам... јас ти кажав... сакаш верувај сакаш неајде слика да видам...со натпис кајгана и наградата
леле аман дај покажи го телефонот со натпис кајгана па да си пукне од мука... сеа треба изгледа да дојдеме сите на форумов за да го убедиме него изгледа..баш се мислев што да правам... јас ти кажав... сакаш верувај сакаш не
па ти не знаеш? ја ја. јас менаџер сум у пивара.... ццц... ги имам едно 50 тина телефончиња дома и ги шиткам на пријатели и ближа родаСтварно си сликала еј.. као незнаеш каков народ сме? Сега ќе ти кажат, вработена си у скопска пивара или роднина ти е вработен и местено е.
Дај да се организираме да ти купиме еден телефон... па ќе можиш и ти да се фалиш дека ти паднал на наградна игра. И ние ќе си ја читаме темава раат.јас верувам у наградната игра дела доделува...ама не дека сте земале...![]()
па ти не знаеш? ја ја. јас менаџер сум у пивара.... ццц... ги имам едно 50 тина телефончиња дома и ги шиткам на пријатели и ближа рода
Кај и да е ќе ти врнат и на тебе едно телефончемене ме е гајле и за темата и за се...само ме нервират тие шо вика на тај му се падна воа оноа...знам како иде тоа..и преска пиша маил кока кола и врнаа дека после наградната игра ги дават наградите
и ако випречам толку пријави кај администраторите