Која песна ве потсеќа на вашиот прв бакнеж?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Мојот прв бакнеж се деси некаде измегу "I Will Always Love You" na Whitney Huston & "Falling Into You" na Celine Dion... :love2:
Кога и да ги слушнам тие песни, нема шанси тој филм да не ми се врати барем за секунда. Дури и години после тоа се ежев штом некоја од тие песни ке ми запловеше во уво... А сега ми се појавува само мала блага насмевка на лице...:icon_lol:
Јеби га, прва љубов беше во прашање...:wub:

:back:

Хајде да лудујемо ове ночи од Тајчи:pos: затоа што прв бакнеж со уста ми беше во градинка.
Неам појма која песна ме потсеќа на првиот бакнеж, ама затоа се сеќавам првата цура што ја смував у Скопје и песната што ме асоцира на тоа е Last Resort од Papa Roach затоа што кога се разбудив утредента и мислев на неа таа песна беше на телевизија lol

Ми е мака и да кажам упм...
Онаа која што една `женска` од Бугарија ја `преобрази` и `разубави` пред некој месец дена...
А имено, М.Carrey-Without you.
(оригиналот...еј !!!) :)

Zombie-Cranberries многу ја мразам песнава,не дека се деси бакнежот на таа,ама ме асоцира на бакнежот,пошто не памтам на која песна беше,не бев во можност да чујам :)

:raz: Мислам дека беше Tiesto-Love comes again
Инаку мала насмевка на моето лице кога ќе ја слушнам :)

Хајде да лудујемо ове ночи од Тајчи:pos: затоа што прв бакнеж со уста ми беше во градинка.
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
а јас чекав толку години...:nesum::nesum::nesum:
а он топик...
криво је море... иако беше покрај езероно охридско...:pos::pos::pos:

Прв бакнеж не ми се десил на песна, а нема ни некоја што ме асоцира,хммм евентуално може Мејден како група:)
И не ми буди апсолутно никакви чуства ни некоја песна од нив ни помислата на моментот..може само да ме фати смеа ако ми текне како можеби сум изгледала или нешто така

Morandi - Love Me :nesvest:

Не баш на првиот бакнеж , ама на момчето со кого го доживеав првиот бакнеж:)

Хахаха генеричната кафанска песна после 7-8 коњаци ме потсеќа на мојот прв бакнеж... уф ама сум погрешил во животот...

Beyonce feat.Sean Paul-Baby Boy
Јбг,таа беше пуштена у дискотеката,не оти ја сакам многу песната...

Ми е мака и да кажам упм...
Онаа која што една `женска` од Бугарија ја `преобрази` и `разубави` пред некој месец дена...
А имено, М.Carrey-Without you.
(оригиналот...еј !!!) :)

Mislis na:
:music4:...Ken leee.....Tulibu dibu douchoo... :pos:

Деееее сите имате песни кои ве потсеќаат. Ниедна песна не ме потсеќа на првиот бакнеж, а и ништо не ме потсеќа бтв;
јбг изрод сум знам.

... mozebi - "ama ne sum bas naj - naj siguren :)
pozZ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom