Која песна ве потсеќа на вашиот прв бакнеж?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Мојот прв бакнеж... кхм... во позадина знам се слушаше

Scorpions - Send me an Angel а јас летав :) :pos:

и до ден денес лирикот на таа песна неможам да го научам.

Нови Фосили-Милена генерацио...

појма неам како се вика песната ми текнува на стиховите, ја имам отепано од барање ама никако не можам да ја најдам,
if you have an imagination give it a try
ја слушнав песната, пробав, и супер е на 77777 небо сум :)

Splashing of the river Vardar by river Vardar. На стазата за ролерки :pos: :pos:. Инаку која песна ми свиреше во глава? не се сеќавам.

ауу не да не ми текнува..бев на одмор во Турција и тоа беше во дискотеката со едно дете од Германија хехе...хммм..баш се замислив..одамна беше ама се ми се чини дека беше од Usher-Yeah или Burn..so not romantic!!:)

Pa koga ke se baknes prv pat so devojka ti si ednostavno na cekor do vecnosta...zatoa naj vise me potseka na Usni na usni----Tose Proeski

Стоевме покрај една продавница и од внтаре ечеше пљамтам од Тања Савич тога една хит шо и беше забораив како се вика... Убави времиња беааа!
fs.gif

*

Уффф .. Лане моје од Жејко Јоксимовиќ .. Нова Година .. како беше тоа чудно, за по 15 минути да прерасне во прекрасна практика.

Обожувам да се љубам .. ммм.:pipi:

Не знам како се вика ама знам дека е српска и поарно што не ми текнува.. бакнеж како бакнеж, беше супер...... ама типот, не сакам да се навраќам. Поарно што немам некој спомен од таа вечер што би ме навраќала на тоа.

auuuuu mn interesna tema!!!! pesna... mislam deka bese onaa italijanskata od TICIJANO FERO(mislam deka taka se vikase peacot)

Се беше тивко...у парк...Нцнцнц ееј шо баксуз сум бил јас бе,сите на некоја песна!Ај ај ама јас сум се концентрирал на работата...:)

Први пољубац давно заборављен, први дервек ко зна где је...
За првиот бакнеж немаше музика, само гласна тишина.
Инаку на убав бакнеж :back:ме потсеќа песната Илузија.
Со таа песна сакам и да ме побараат за жена,ама има време за тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom