Која марка на лаптопи е најдобра?

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување

Според мене најдобра марка на лаптоп е:

• HP

Гласови: 10 9,3%
  • Dell

Гласови: 29 26,9%
  • Acer

Гласови: 9 8,3%
  • Asus

Гласови: 16 14,8%
  • MSI

Гласови: 2 1,9%
  • Lenovo

Гласови: 7 6,5%
  • Apple

Гласови: 20 18,5%
  • Toshiba

Гласови: 4 3,7%
  • Fujitsu Siemens

Гласови: 5 4,6%
  • Sony

Гласови: 4 3,7%
  • Ќе наведам друга марка

Гласови: 2 1,9%

• Вкупно гласачи
    108
уште колку теми треба да се отворат за најдобра марка на лап топ за да констатираме? уште 10?
има ваква тема веќе!

јас со мојот дел си фурам гајле немам цел ми е на арапски од дубаи си го купив :) сега за сега лета а и општо дел ми се најзакон. штета што гаранцијата не ми важи за македонија :(

уште колку теми треба да се отворат за најдобра марка на лап топ за да констатираме? уште 10?
има ваква тема веќе!

Другар таа тема што ја гледаш е за Најдобар лаптоп, а оваа тема е за Најдобра марка. Прави разлика малку. Ако ти смета не пишувај и не читај. Плус и во таа тема нема анкета. Може некој нема да напише но ќе гласа.
--- надополнето: Oct 27, 2011 11:43 PM ---
Гласав за Дел, што е според мене и најдобрата марка со Хјулит Пакард. Сум користел скоро од сите марки што се наведени, освен Сони кои на дизајн ги ставам на прво место. Епл се исто добри, но со цената се огин и пламен :D. Тошибата можам да ги пофалам со добар дисплеј.

Apple заедно со Alienware за кој што мислам дека беа произведени од Dell.
Да, од Dell се. Ама се нај-overrated лаптопи. Дури повеќе и од Apple.

On-topic - Dell. Они, HP, Toshiba & Sony отскокнуваат некако од другите лаптопи, ама Dell ми се некако одличен спој на дизајн (новава серија Inspiron им е :cuc:) и секако - перформанси. Нудат доволно гаранција, а и цените им се прилично пристапни.

Acer e #1 vo svetot po prodazba na lap topi... cena/performansi #1
--- надополнето: Oct 28, 2011 3:52 PM ---
Другар таа тема што ја гледаш е за Најдобар лаптоп, а оваа тема е за Најдобра марка. Прави разлика малку. Ако ти смета не пишувај и не читај. Плус и во таа тема нема анкета. Може некој нема да напише но ќе гласа.
--- надополнето: Oct 27, 2011 11:43 PM ---
Гласав за Дел, што е според мене и најдобрата марка со Хјулит Пакард. Сум користел скоро од сите марки што се наведени, освен Сони кои на дизајн ги ставам на прво место. Епл се исто добри, но со цената се огин и пламен :D. Тошибата можам да ги пофалам со добар дисплеј.
ne pravi ic razlika i vo edniot post ke kazes Dell se najdobri i vo drugiot post istoto ke go kazes... nema nikakva razlika temata osven toa sto ovaa tema ima i anketa.

До сега најзадоволен сум од Sony Vaio кој моментално го користам, од дизајн,конфигурација до софтверите на Vaio.

Во последно време Asus го превзема и овој пазар....

Незнам зашто Асус го нема на листава кога е еден конкурентен производител на лаптопи во светот.3-та година го имам и сега ми се поеба нешто,екранот не ми го вади цел туку 7-8 цм од десно ми ги нема црно е и се е стеснето :D

Незнам зашто Асус го нема на листава кога е еден конкурентен производител на лаптопи во светот.3-та година го имам и сега ми се поеба нешто,екранот не ми го вади цел туку 7-8 цм од десно ми ги нема црно е и се е стеснето :D

Како бе го нема :D:D кај гледаш ти

Back
На врв Bottom