Која игра сте ја играле најдолго

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
1. CoD MW/MW2 - од 2007/2009 се до пред некое време ги играв
2. Dawn of War 1 со се експанзии/Dawn of War 2 со се експанзии - овој серијал најмногу сум го играл од сите стратегии. Класика.
3. World in Conflict + Soviet Assault експанзија - послем Dawn of War, највеќе мерак ми прави World in Conflict, и доста често ја играм, дефинитивно една од најдобрите стратегии во последните неколку години.

Тоа е тоа. :)

1.GTA Vice City
2.GTA San Andreas
3.PES6
4.DRIV3R
5.Colin McRae Rally 2005
6.COD2

И многу други...

Обожавам стратегии и FPS , и сум постара генерација , така да :

1. Серијалот Age of Empires I&II сосе експанзиите
2. Zeus : Master of Olympus & Poseidon
3. Pharaoh & Cleopatra
4. Empire Earth
5. Half Life серијалот
6. Soldier of Fortune
7. Commandos серијалот
8. Tropico
9. Red Alert II + експанзијата
10. Sudden Strike серијалот
11. Doom 3

Убедливо најдолго сум ја играм NBA 2K11.Утакмица играв по 12 минути четвртина.Стигнав на пола сезона и компјутеров вирус фати и неосвоив шампионски прстен :(

од кога знам за мене играм кантер и age of empires...:D
долго време иам играно Warcraft III,San Andreas,NFS.

World of Warcraft ја играв добри 3 години...
а пак Pro Evolution Soccer 6 ја плескам од време на време од ко излезе па до ден денес....

World of Warcraft, дефинитивно, после и рекол Lineage 2 и Warcrat 3.

Е сега има една авантура, Indiana Jones and the Infernal Macine, е таа ја играв ист баеѓи време, одлична авантура,многу сагатк за решавање кои башме намачија, и ист долг јаиграв и Might and Magic 8.

sigurno nikoj ne ja znae igrava no spored mene e najdobra Trackmania nationst.e TMN no ima trackmania nations forever TMNF TMO TMUF i mn dr no spored mene najdobra e ovaa TMN.da ne se falam ama ja sum sigurno vo top 5 najdobri vozaci vo mkd na igrava i igrava ja igram 4god koj e zaintereseiran neka pogledne na youtube klipcinja kakva e igrata..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom