Која е вашата ОМИЛЕНА СЕРИЈА?

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Friends
Jim
CSI Miami,NY,LV
Lost
Everybody loves Raymond
.........

*Истрага на местото на злосторството
*Очајни домаќинки

ima mnogu dobri serii vo posledno vreme ncis, csi miami, ny, vegas, domakinkite isto mi se interesni, potoa smallville steta so ne ja davaat na nekoj od nasite tel. samo na nova tv ja ima ama rano e ne mozam da stanam:), ama kako LOST mislam vo posledno vreme nema izlezeno serija. takvi zapleti nemam videno dosea a jas kako sto sum fan na takFi misterii, zapleti pa toa e cudo od serija samo se plasam bidejki premnogu ja zapletkaja producentite na krajot da ne ja opleskaat i se taka da ostani> :) pozdraFFFF..............

da i star trek golem obozavatel sum na s.f. serii i ovaa poslednata so enterprize mnogu mi se bendisa 3 pati ja gledaF na sitel i na hrt

i uste ovie Friends, Joey,Charmed, Sex & the City abe site me bendisvaat ama lost najpojKe kraj :)

jove_bt напиша:
da i star trek golem obozavatel sum na s.f. serii i ovaa poslednata so enterprize mnogu mi se bendisa 3 pati ja gledaF na sitel i na hrt
На телма играше.... но дефинитивно не е најдобрата Стар трек серија... многу подобри се Voyager и TNG, па и Deep Space 9... Оriginal Series уште ги неам гледано.... наскоро :)

1: Black Adder <---najomilenata
i se drugo ostalo
2: Monty Pyton : Flying Circus
3: My name is Earl
4: Star Trek
5: Star Gate
6: Spin City
7: South Park
8: Simpsons
i ko bef mal Dajte Muzika

nesto sto nalikuva na spanska sapunica e novava serija na A1
- Zabraneta Ljubov ( pa mi se dopaga mn. )

eg.gif
@ Скорпио

Инаку добра листа Апаш.

Покрај Цси не е лоша и онаа Обични луѓе:vozbud:

Димитар so znam ovaa najrealna nekako mi beshe mozi deka vo poskoro vreme se igra dejstvoto :) koa ke imam vreme mu se mislam se da gledam od star trek a koga se tie original series najprvii??? hahah i dali na telma beshe haha mnogu sum zaboraen hahaha jas pa sitel ako ako ;)

Оригиналните серии се први снимени, а се случуваат после Ентерпрајс со Арчер... т.е. околу 100 години после...

ok tnx da ne gi imas ??? da ne gi downl. ne za drugo :)
i vidi toa porakata check tamu vo sandu4eto
pozdraFFF....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom