Која е вашата ОМИЛЕНА СЕРИЈА?

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
porano idese edna serija na nova LIFE AS WE KNOW IT i mn si ja sakav.ali sea vise nema,zavrsi.u posledno vreme nisto od seriive ne gledam.nekad koa ke fatam ima edna na mtv 1 so igranje e ali ne znam kao se vika

SNOWHITE напиша:
И уште нешто да прашам: Како може Волшебнички да ја класифицирате во најдобра серија? Најдобра да, ама ако си под 15 години може.
МИслам стварно поглупава серија немам гледано.
Или можеби во мене е проблемот зашто гледам дека многу од вас ја гледаат.
I mene me cudi so nekoj ja gleda ovaa serija, ne pak da e najdobra.:raz:

Desperate housewifes
Friends
7-th heaven
CSI-Istraga na mestoto na zlostorstvoto

Од вчера понатаму

:devil3: The L-Word :devil3:

Milagros напиша:
Desperate housewifes
Friends
7-th heaven
CSI-Istraga na mestoto na zlostorstvoto
Како можеш да ја гледаш серијава?!?Не знаев дека има некој во Македонијава што ја гледа.Дебилна е.

Сопранови. Да ја објаснам with common term.
Како 7-th heaven али место геј проблеми од типот на "леле тато луси ми се скара" тука е "леле тато ми го утепаа дечкото на најладнокрвен начин"

И све тоа со голотија, пцости, пиштоли и крв. Најдоброто нешто што излегло од тв продукцијата евр.... Дефинитвно не е "досадно ми е ќе гледам шобило да ми помине времето" тип на серија. Бара мозок. :)

Charmed, се разбира!!! :):):)

А 7th Heaven??? Milagros, мило, колку години имаш? :)
Ќе почнам сеа и The Outer Limits да гледам на Телма од Вторник!

SNOWHITE напиша:
Ако може некој да ми каже,на која телевизија ја гледате серијата Џои?
Јас сум од Прилеп и дома имам и кабловска,ама таа серија ја немам начекано. Фала однапред
И уште нешто да прашам: Како може Волшебнички да ја класифицирате во најдобра серија? Најдобра да, ама ако си под 15 години може.
МИслам стварно поглупава серија немам гледано.
Или можеби во мене е проблемот зашто гледам дека многу од вас ја гледаат.

Џои идеше едно време на TPS Cinefamilly секој викенд (сабота,недела) по две епизоди мислам дека од 10 ипол...
Знам редовно ја гледав, ама сеа си ги земав на ДВД епизодите така да...:motor:

Kako lazat lugevo cudo edno.Site pisuvate relativno dobri serii,a ustvari site(sekoja cest na isklucocite) gledaat spanski limunadi.Ako ne gi gledaat zosto togas gi otkupuvaat i zosto nema ziva dusa u maalo posle 18h.
Najbolji serii spored mene se:
CSI
Law & Order
Sex & The City
Ima i edna dobra serija so stjuardesi ali ne ja fativ od pocetok i ne znam kako se vika,ja davaat preku vikend.Ako znae nekoj neka napise

Locutus of Borg напиша:
Star Trek, South Park, Star Trek, X-Files, Star Trek, Futurama, Star Trek, Simpsons, Star Trek, The 4400, Star Trek, Quantum Leap, Star Trek, Spin City...и нормално, Star Trek.

Ахахаха :pos:

neo-geo напиша:
Право на љубов
Злобничка
Есмералда
Касандра
Есмералда 2 - the return of есмералда.............

:pos: :pos: :pos:

on a serious note

Third rock from the sun
Friends
Ed
Medikopter
Охоо, колку што знам тие серии одамна завршија!:pos:

не знам на кој канал и во кое време гледате симсонови ај кажете

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom