Која е вашата ОМИЛЕНА СЕРИЈА?

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ај за Волциве ве сфаќам до некаде, барем пукање има. Иако и пукањено и глумана се убиј боже ама ајде. Ама Лисјата бе алооооооооооооооо, па уште и сихронизирана:tapp:

Two and a Half Men...сега ја симнав последната 8 сезона да ја изгледам па ќе видеме дали е добра како првите две и сега третата шо ја дават на А1...

Arrested Development само што ја завршив. Влезе во моите топ5. :)

24 и ептен ми е криво шо заврши :((((

Иначе ми беше јака многу Фрејзер ама мн сезони се ми е мака да ја гледам од почеток.

Иначе ми беше јака многу Фрејзер ама мн сезони се ми е мака да ја гледам од почеток.

Малку офф! :
Осмата сезона е последна или? И дали има некаква врска 24 Редемпшн-филмот со серијата?

Малку офф! :
Осмата сезона е последна или? И дали има некаква врска 24 Редемпшн-филмот со серијата?

осма е последна, а тој филм е пред осмата или пред седмата сезона незнам точно пошто маратонски ги гледав, уствари јас ги гледав без тој филм се сфаќа и без него, тој е некако како преод од една во друга сезона. Еве симнат ми е со месеци немам време да го гледам. А ќе има следнава година уште еден филм- игран.

Како тоа на Чејс не му е омилен Хаус,или оти те дупи многу :pos:

Омилена серија - Prison Break :)

Harpers Island (one by one:D), Dexter, True Blood, The Vampire Diaries, Six Feet Under.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom