Која е вашата ОМИЛЕНА СЕРИЈА?

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Долина на волците,сите сезони,мислам дека имам гласано..

Моја омилена серија е Очајни Домакинки. Некои епизоди ги имам гледано и по 5 6 пати, секогаш ми се интересни и на секое повторно гледање откривам нешто ново.

Кога Лисјата паѓаат.Едноствано најдобра во последниве години,со обичаи слични на нашите а не како шпанските со коои немаме допирна точка.Приказна што ги привлекува сите генерации,многу поразлична од другите.Синхронизираноста за наши услови супере само пто ги сменија сега на крајов мислам непрофесионално беше.
Единствена критика ми е што како и сите турски серии премногу проблеми се вметнуваат и како што викаат турски режисер е синоним за трагедија.

Аман бе луѓе, читам и не верувам. Кога лисјата паѓаат, долина на волците?!?!?!?!?!?! :tapp::kesa::tapp:
Сте слушнале за Prison Break, Dexter, Stargate, How i met your mother, Lost???

Аман бе луѓе, читам и не верувам. Кога лисјата паѓаат, долина на волците?!?!?!?!?!?! :tapp::kesa::tapp:
А ти имаш изгледано некоја епизода посебно од долина на волците.Да видеш што се вика серија!
Каков Холивуд,какви амерички заебанции.Серијата е феноменална!Препорачувам да изгледаш 2-3 епизоди по ред.!

Star Trek: The Next Generation, Enterprise, Deep Space Nine.

Џабе везеш :)

24 , Prison Break, Two and a half men,Heroes и секако Долина на Волците тие што не ја гледаат серијата џабе зборуваат ...

Sunset Beach на времето,Декстер, Криминални умови,Изгубени :pipi:

А ти имаш изгледано некоја епизода посебно од долина на волците.Да видеш што се вика серија!
Каков Холивуд,какви амерички заебанции.Серијата е феноменална!Препорачувам да изгледаш 2-3 епизоди по ред.!
:tapp:
ОН: Two and a half man, The big bang theory, CSI:NewYork/Miami.
:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom