Која е најинтересната првоаприлска шега која сте ја направиле или ви ја направиле?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Една мајка му рекла на синот лелел сине денеска ама си убав и вој и рекол стварно ли мама и мајка му на ова му одговорила сине априлилили.:pos2::pos2::pos2:
Воа е чиста вистина

Ви ја направиле ама не е ни интересна, може вол да отепа, не па мене.
Пред 2-3 години сабајлечки шефицата ми даде да потпишам наводно риал документ. Дека сум отпуштен од работа ради тоа и тоа... Трчал некој накај средно Водно а после да запали цигара? Е така се осеќав, ебаму шегата, жени мањаци :kesa:

па како памал на 5 години му викам на таткоми тато оди нашето куче му ја удави на комшијата кокошката (со кој бевме скарани) и тато трче за да ја спаси кокошката и кога ќе испадне надвор ниту куче има ниту кокошка и ја му викам априлили и он како шо се изнервира сакаше да ми залепе една шлапаница ама се воздржа

и реков на едно девојче, на кое знаев дека му се допаѓам ама таа мене не ми се допаѓаше баш, вака: ова ти го немам кажано ама неможам повеќе да молчам. ти си многу убава и јас мислам дека те сакам. кога и реков таа поцрвене а јас насмеан априлилилилилил

едит: што бара темава сред лето:nesum:( ама сепак не можев да и одолеам :pos2:)

Pa lani na prvi april so edna drugarka i vikame na edna skolska ej znaes so izvalkana si nazad od krv(mens........)i devojcevo se zasrami celo, a nie aprililili:kesa::kesa::kesa:

Во средно професорката ни вика деца денес ќе држиме час во природа. Ние целите ќефој излегваме надвор во дворо и та иди и ни велии априлилили а сега врќајте се назад.

оваа шо ќе ја кажам не ми се има десено мене ама на мој близок пријател
станал сабајлето типот таков сонлив и ја видел сестра му како плаче, ја прашал шо плачеш и типкава муѕ рекла: мама и тато направија сообраќајка тато умре а мама е у шок соба, типов почнал даменува бои да се губи и едно време типкава АПРИЛИЛИЛИЛИИ
и ја прашал чек а ти зш плачеш и типклава рекла: ми дојде сабајле мн ме боли стомакот:pos2:

оваа шо ќе ја кажам не ми се има десено мене ама на мој близок пријател
станал сабајлето типот таков сонлив и ја видел сестра му како плаче, ја прашал шо плачеш и типкава муѕ рекла: мама и тато направија сообраќајка тато умре а мама е у шок соба, типов почнал даменува бои да се губи и едно време типкава АПРИЛИЛИЛИЛИИ
и ја прашал чек а ти зш плачеш и типклава рекла: ми дојде сабајле мн ме боли стомакот:pos2:
Луѓе без грам мозок леле.
Ебате првоаприлската шега.
Мене вака некој да ми направи ќе добие ќотек како у живот што не добил.

У 4то одд на наставничката и викам Наставничке размачкан ви е карминот
Женава почна да паничи вади огледало да се види...и ја мртва ладна Апрлилили:pos2:

Луѓе без грам мозок леле.
Ебате првоаприлската шега.
Мене вака некој да ми направи ќе добие ќотек како у живот што не добил.

Aко си добра во мавање тврди објекти, разбирливо.
После вакво слушнато, ко да си пресечена на пола, немаш сила не само во нозете, цело тело, а трае и после кога ќе ти речат дека е шега.

Јас сум веќе имун. Викни ме да тепам за тебе. :helou:

-Мамо! Мамо! Добив кец математика!!
-ИИИХ!!
-Априли-ли-лии, не по математика, по телекомуникации беше...

-Мамо! Мамо! Добив кец математика!!
-ИИИХ!!
-Априли-ли-лии, не по математика, по телекомуникации беше...
хаха ме потсетува ова на тој вицот
Д:мамо мамо бато се обеси во дневната!
М:леле!
Д:априлилилии се обеси во кујната!:pos2:

Професорот оценуе...и сеа фаќа прво оценка со молив става па со пенкало....и ја одговарам и вој наеднаш се наапуе и 1 ми става ( си го иаме со професорот..муабетот) и ја сиот зачуден и пријателски настроен го прашуам шо е воа..и дрско ми вика СЕДНУЈ и непоравдан да не ит пишам...и по 10 минути ја сиот у шок ќе ги чита оценките.... и ме нагласуе мене и ја праи ај да му потврдиме петка на вој со пенкало сеа хахаха

Професорот оценуе...и сеа фаќа прво оценка со молив става па со пенкало....и ја одговарам и вој наеднаш се наапуе и 1 ми става ( си го иаме со професорот..муабетот) и ја сиот зачуден и пријателски настроен го прашуам шо е воа..и дрско ми вика СЕДНУЈ и непоравдан да не ит пишам...и по 10 минути ја сиот у шок ќе ги чита оценките.... и ме нагласуе мене и ја праи ај да му потврдиме петка на вој со пенкало сеа хахаха
се те разбравме :zver: :icon_roll
темава на нова година ја вратиле, е ај сеа

се те разбравме :zver: :icon_roll
темава на нова година ја вратиле, е ај сеа

пријателе..ја мислев за 1ви Април нај интересна шега..си ја памтам ја..а то шо ја вратиле сеа не е моја вина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom