Zavisi u koj plakar....:pos2:
Za oficialni alista:
crna i teget...ili crna so samo od blisko vidlivi linii...
nezno beli ili plavi.
Obozavam svetlo plavi kosuli...(imam preku 30 kom)
Masni...hehehe...posebna prikazna...
Sakam efektni kaisi.
Konduri?Po kondurite maskite se poznavaat.:pos2:
U drugiot plakar e sportskata i sekojdnevna obleka.
Obozavam da nosam parcinja obleka koi sto nemaat `iljada i edna` izmesana boja vo niv...Sakam cisti linii...Sakam bermudi do pod kolena...
`Prosti` patiki(najvise beli) u edna nijansa.
Farmerki?Nejku epten niski i strukirani farmerki...
Prodavav Versace pa nikad ne si `zemav` za mene...
Za pederi ili mnogu slabi momci se napraveni...ako direktno me prasate...
Kenvelo mi pasuvaat 100%
Bojata...na maickite u zavisnost od sezonata i raspolozenieto nikogas ne mi bila konstantna...
Recimo ovaa godina kupiv mnogu crveni i zolti maicki...
Cvikeri?Isklucivo crni so crni ramki...
Nenametliva alka na desnata raka i saat (sportski ili klasicen) na levata...
Nikogas brada...nikogas dolga kosa...
Nikogas maicka na preramki(domakinska...ufff)
Nosam maicki do polu rame...sekogas...
Gakjicki?:pos2: :pos2: :pos2:
Sakam polubokserki...ama pod uslov da imaat `lastik` i u delot kaj nozete i da bidat pripieni uz telo.Ipak...me nervira koga...mi seta...pa obicno nosam stilski slip gakjicki.
Dolniot ves 90% mi e crn...(i nosam drugcii samo ako ne moze da se `sovpadne` so drugata obleka).
Ete...hehehehe...se za mene vi kazav...:back:
Буквално сите, освен кафеава. Мислам дека имам само една кафеава маичка, ич не ја сакам таа боја, толку ми е некако монотона. И бели работи немам многу, а од останатите бои- од се по нешто.
Па јас имам од се по нешто..немам некоја омилена боја која ја носам или некоја која не ја носам,едноставно купувам облека според модните трендови кои бои се носат таа сезона тие и ги купувам...белата и црната ги сакам и имам многу убави блузички во овие бои.А црвената многу убаво ми стои,а бидејки ова лето беше ептен модерна се скапав од носење црвени работи.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.