SWEDEN
38ca ama nikoj ne verue
- Член од
- 16 февруари 2007
- Мислења
- 2.531
- Поени од реакции
- 34
Sekoja zemja ima neprijateli , mene mi se cini Makedonija najmnogu ama mene me interesira dali RM ima PRIJATELI od drugite zemji .
Hrvatska ja imase Germanija , Srbija Rusija , nie kogo go imame i kogo sme go imale ?
17 god skoro sme nezavisni ne sme napravile nieden prijatel na megunarodnata scena , sto akzuva toa za nas i nasata megunarodna politika i opsto za politicarite ?
Po mene imame samo Japan ( nema vizi ) i ni frlaat po nekoj dinar
sea se otvori i IZrael nema vizi i tie moze ke frlat nesto
Imavme Kina ja izgubivme so izletot Tajvan
sea kogo go imame ... sto mislite Vie i zasto ni se prijateli ?
Poentata mi e do sea u niedna svera od megunarodnata diplomatija ne ne BIVA... bar eden strateski partner ke napraevme , na eden pazar ke se probievme nekoj ke zastanese zad nas ... pa Ve molam demantirajte me ili dajte vie mislenje koj e prijatelot i zasto ?
Fala
Hrvatska ja imase Germanija , Srbija Rusija , nie kogo go imame i kogo sme go imale ?
17 god skoro sme nezavisni ne sme napravile nieden prijatel na megunarodnata scena , sto akzuva toa za nas i nasata megunarodna politika i opsto za politicarite ?
Po mene imame samo Japan ( nema vizi ) i ni frlaat po nekoj dinar
sea se otvori i IZrael nema vizi i tie moze ke frlat nesto
Imavme Kina ja izgubivme so izletot Tajvan
sea kogo go imame ... sto mislite Vie i zasto ni se prijateli ?
Poentata mi e do sea u niedna svera od megunarodnata diplomatija ne ne BIVA... bar eden strateski partner ke napraevme , na eden pazar ke se probievme nekoj ke zastanese zad nas ... pa Ve molam demantirajte me ili dajte vie mislenje koj e prijatelot i zasto ?
Fala