Кој?

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Побарај го на утакмица некоја пред цел стадион, биди ептен оргинална :D
Може и у купаќи да го побарам, на горниот дел да пишува:
- Ќе се ожениш ли,
а на долниот:
- со мене :icon_lol:

Јас сакам да бирам, не да чекам некој да ме одбере.
На колено нема да му клекнам, ама можам да му седнам во скут. :pipi:

Ниту би клекнала, ниту би го побарала, таа должност му ја оставам нему.

Туку да раскажам една случка од пред 2-3 години. Му беше роденден на дечкото, се бевме собрале неколку души кај него и така во домашна атмосфера прославуваме. Во еден момент ми текна да му го дадам подарокот. Вадам од чантата мало кутивче убаво завиткано и велам тарааарам тебе шо не ти текнува да ме бараш, не ти текнува туку јас ја преземам работата во мои раце (на сите и беше јасно на што мислам). А тој јадниот се здрви, неколку секунди вџашено ме гледаше, ми го зеде поклонот од раце го стави до фотелјата велејќи после ќе видам што е. Тука веќе настана громогласна смеа и му стана јасно дека се зезам само. Инаку ова не ми беше претходно планирано, туку идејата ми дојде после неколку чаши алкохол и поклонот не беше прстен.

Јас сум, сепак, од оние кои мислат дека тоа е работа на мажот... :) сепак сакам да имам мУж до мене бре, не лигаица некоја! хуху :cool:

Ме побара он на мене, јбга пошо младо и зелено не ми текна ја да го пресретнам, тогаш ем не бев член на кајгана ем сеуште не се беше родила истата, арно ама немаше некој занеси и потреси онака спонтано уз вотка си ја наредифме работата, ма да од бакнувањето на -15 (бидејќи беше василица) следниот ден двајцата се оболевме, али нели викаат убавите работи дури некад можат и болка да донесат од преголема убајна де :)
Немам против доколку едниот и другиот си се таман еден за друг не е битно кој кого бара, битно е на некој да му текне, не за џабе рекле нека е забаено само да не е забораено. Ма да кај нас сеуште женкиве не се толку одлучни, работата ја препуштаат на мажите демек интересно им било коа коленичеле.. ќе се зачести кај да е напредуваме.

Мислам дека тој чекор мора да го направи мажот ама денешниве жени со крупни чекори ја напуштаат таа традиција и превземаат иницијатива и си го бараат тоа што треба доколку на дотичниот не му текне дека е време за тој чин :) Не сакам да ми дојде некоја и да ме побара мислам дека тоа мора јас да го изведам на некој специфичен начин.

Ма да кај нас сеуште женкиве не се толку одлучни, работата ја препуштаат на мажите демек интересно им било коа коленичеле.. ќе се зачести кај да е напредуваме.

А ти мислиш клекнал некој Македонец пред жена (општо Балканец) ...нц нц нц, многу често кај нас муабетот започнува со реченицата " Трудна сум..." и тако даље, се подразбира што следи :D

Војска кога ја чистев пушката на лево колено врз чименто маме да ебам негово еј коленово не го чувствував. Уште една таква мака нема шанси. Само пред Натали клечев (така си ја викав пушката).и пред никоја друга.

Многу се женат за да те раздужат(свадбата носи доста пари).

Трудна сум? Чувај си го,ако не сум за женачка.

Никогаш не би дозволил девојка да ме запроси,глупо е!

А ти мислиш клекнал некој Македонец пред жена (општо Балканец) ...нц нц нц, многу често кај нас муабетот започнува со реченицата " Трудна сум..." и тако даље, се подразбира што следи :D

Абе да видиш како коленичат има да се стонираш дејче, изглеа не си налетала ја ијам едно 5-6 примери, а тоа со трудноќата тоа е мода или шо вика тетка ми да убрзаат процес на влечкање или да проверат дали „фаќа“...

Нема да напраиш тест прво дали се фаќа кај невестата? :pos:

Ќе се фаќа, тие јас што ги бирам треба да пазам да не фати а јас сум ок, проверено :D.

Пс. Ама не ти е лоша идејата сепак ме стави у мисла :pos:.

Нема да напраиш тест прво дали се фаќа кај невестата? :pos:
Обавезно (y)
Ако се сакаме и двајцата, нека остане трудна и нема проблем ќе клекнам на колена и какво сака сценарио ќе и приредам да и удоволам.
Бракот е за основање семејство и деца, ако ми се вади на љубов а не може или не сака да роди, чао пријатно. Има безброј жени што можат и сакаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom