A
ateist
Гостин
Дела Ап.: 14
8 Во Листра седеше некој човек немоќен во нозете, хром од мајчината утроба, кој никогаш не одел.
9 Тој го слушаше Павла кога зборуваше, а кога Павле го погледна виде дека има вера за исцелување,
10 и му рече со силен глас: „Исправи се на своите нозе!” И тој скокна и прооде.
11 А множеството народ кога виде што направи Павле, го подигна својот глас, велејќи на ликаонски: „Боговите станаа како луѓе и слегоа при нас!”
..
.
.
.
Колосјани,
1:27 : Христос ВО вас, надеж на славата.
2 Коринтјани:
13:3 зашто вие барате доказ дали зборува во мене Христос,
13:5 не се познавате себеси, дека е Христос во вас
Галатите
4:19 деца мои, кои пак сум во породилни маки, додека Христос се вообличи-Оформи-Отелотвори ВО вас.
ете прикаската вели сите апостоли и многу други оформиле отелотвориле една иста Личност Исус Христос и сите правеле чудесии
ги лечеле луѓето насекаде..беспари рабира се .
.
.
.
А ЕТЕ ПРАВОСЛАВИЕ КАТОЛИЦИ ПРОТЕСТАНТИ СЕ НАЈВЕЧИ КАПИТАЛИСТИ
ПЛУС ВЕЛАТ ГИ ЗНАЕЛЕ НАВОДНО ТАЈНИТЕ
АРНО АМА БОЛНИЦИТЕ ПРЕПОЛНИ СО ВЕРНИЦИ
8 Во Листра седеше некој човек немоќен во нозете, хром од мајчината утроба, кој никогаш не одел.
9 Тој го слушаше Павла кога зборуваше, а кога Павле го погледна виде дека има вера за исцелување,
10 и му рече со силен глас: „Исправи се на своите нозе!” И тој скокна и прооде.
11 А множеството народ кога виде што направи Павле, го подигна својот глас, велејќи на ликаонски: „Боговите станаа како луѓе и слегоа при нас!”
..
.
.
.
Колосјани,
1:27 : Христос ВО вас, надеж на славата.
2 Коринтјани:
13:3 зашто вие барате доказ дали зборува во мене Христос,
13:5 не се познавате себеси, дека е Христос во вас
Галатите
4:19 деца мои, кои пак сум во породилни маки, додека Христос се вообличи-Оформи-Отелотвори ВО вас.
ете прикаската вели сите апостоли и многу други оформиле отелотвориле една иста Личност Исус Христос и сите правеле чудесии
ги лечеле луѓето насекаде..беспари рабира се .
.
.
.
А ЕТЕ ПРАВОСЛАВИЕ КАТОЛИЦИ ПРОТЕСТАНТИ СЕ НАЈВЕЧИ КАПИТАЛИСТИ
ПЛУС ВЕЛАТ ГИ ЗНАЕЛЕ НАВОДНО ТАЈНИТЕ
АРНО АМА БОЛНИЦИТЕ ПРЕПОЛНИ СО ВЕРНИЦИ
pos2