Кој ни ги украде правилата? :-)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ццц...ова ме потсети една од клас кога препиша се исто од мене и у брзање и името и презимето ги препиша.:)
Барем бесплатна реклама за Кајгана прават дечкиве :)

Едит:
Јас не можев да стиснам СЕ СОГЛАСУВАМ СО ПРАВИЛАТА,неможеше да се стисне :pos:

ОМГ! Ај барем то Кајгана да го сменеле р‘збираш :)

Кликнете на Види кој го одржува овој форум,четворица се модератори на цел форум:)

абе тој што го креирал тој форум интелекс да ти бил па ај што го мрзело да пишува, туку го мрзело и да чита, па него читнал тоа кајгана

:wtf:
срамота, резил... :tapp:

Кликнете на Види кој го одржува овој форум,четворица се модератори на цел форум:)
Па за малечок форум доволни се четворица моедратори :) Инаку се регистрираф додека на времето кога го формираа форумот, ама ептен безврска муабети се вртеа и ги баталиф.... или не се регистрираф... знаеф дека нема да понудат квалитет.

Радио Мк смелс лајк дог пуп.....али сепак се закон:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: шампионите од шутка и драги шпага вода можат да им носта

Сепак кај РадиоМК главна е една работа, фри даунлоуд на мп3. За тоа сум им вечно благодарен. Но за форум... нека не се мачат :) или ако решиле да се мачат нека навистина се потрудат, а не вака правено недоправено.

Јас си се регистрирав, сакав да видам дали ми важи админ статусот и на тој форум :pos:

Е, не ископирале се.
Али, си отворив и тема :vozbud:

Копирачи :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom