Кој мрзи политика нека стави цртка овде /

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување

Знаеш веќе...

• Вкупно гласачи
    26
/
od mene песнава можда е напригодна pink-dear mr president слушајте внимателно,голем дел од стиховите ја опишуваат оваа реалност само смените со president -политичар

\ каде и да пуштам на ТВ секаде политика :toe:

/ ... голема!

Ми се смачи веќе секој пат кога ќе стиснам на нови мислења, првите три страни да бидат со теми од подфорумот Политика и вести.:nesvest:

Неќум да ставам цртка. Ама сепак ќе пишам овде, онака само. Не ставам цртка бе, си сакам политика. Милина ми е да го слушам Грујо посебно.

потпишувам со две раце море и со нозе ако треба, не сум пробал со нозе до сега ама ако е против ебанава политика че научам!:kesa:

Политика не мразам, ама политичари да. Еве полуцрта - :)

После 400 000 избришани црти, излезете од баналноста на уште едно кликнато копче, и активација на вијуги малку... да го ебам, слободно место е ова барем, фри оф политикс, кажете шо ви тежи ебаве,наместо цртки само да глеам....

Ете ви анкета за цртки, до утре ставајте. Ако сакате уште некоја опција, ќе ви овозможам, ако некој можда сака наместо цртки да става наводници, плусеви, минуси... Ама не ја тепајте темава со пост кој изгледа вака:

„ ///////// “

Ништо, ама баш ништо не сте напраиле.

@ Јове: јас ќе ти го купам телефонот.

Ајмо.

Хаха, која иронија. Прајслес. :back:

И сеа со или без мемориска го сакаш телефончето?

Eve i od mene /, mrazam politika, mitinzi, politicki reklami, bilbordi so likovi na kandidati, abe se so e povrzano so politika mrazam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom