Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Јован Јованов
Вркач = Врчак:uvo:
Вучиќ
Мекиќ и уше неколку
не ми текнува

Морам да кажам браво за тој што ја отвори темава :)
Јас на пример, ако отварав нешто слично за тема, ќе пишев
“Кој македонски пејач/ка НЕ ве нервира“ и ќе немаше што да се каже...
Вака сега имаш да листааааааш колку ти душа сака :)

Боки13 ако може да се нарече пеач,а не свиња!

И сега најново нешто што слушнав. Роџер брадерс или нешо сл. "Женските ми викаат дека личам на Лени Кравиц":tapp::tapp:
Нема утеха за овој:nenene:

Овие завришија кај мене у Лазо Ангеловски и незнаат колку пари имаат и затоа се такви.

Врчак, Јован Јованов и компанија (сега откако излезе со тоа Џеј Џеј уште повеќе ме нервира), некои од овие народњаците што не знам ни како се викаат, Сашо што направи 2-3 песни па го снема и подобро што го снема и Калиопи некогаш ме нервира со тоа нејзино претерано емотивно држење, плачење по емисии и на концерти инаку гласот и е навистина добар иако не ги слушам баш нејзините песни.

hm...

Osven Aleksandra Pileva.....site ostanati sto pejat zabavno a za narodnite ne mi teknuva!

Слаткар ропакон , мислам дека и претходно иам напишано .. Како и сите од Токсикологија !

Ејјјјј Лошко :pos2: смешен ти е коментаров, така да во случајов изгледа ДЕБИЛОТ си ТИ :nesvest:!!!
Детево добро пее, а и спотот му е ТОП. Само како информација пошто гледам дека си буквално неупатен и даваш коментари од ракав, песната ВОЗЕВ ЦЕЛА НОЌ од истово дете беше ХИТ лани летото по сите радио станици во Македонија.
Лесно е да плукаш со скриен идентитет:kesa:.....
www.jovanradnjanski.com

- ДЕБИЛ хахаха и башка тој што го напраил спотов Диме Ивчев го пишува едно 10 пати дур трае спотот. By Dime Ivchev.. ц ц ц мислат имаат пари и ај пеачи ќе се праиме

Ејјјјј Лошко :pos2: смешен ти е коментаров, така да во случајов изгледа ДЕБИЛОТ си ТИ :nesvest:!!!
Детево добро пее, а и спотот му е ТОП. Само како информација пошто гледам дека си буквално неупатен и даваш коментари од ракав, песната ВОЗЕВ ЦЕЛА НОЌ од истово дете беше ХИТ лани летото по сите радио станици во Македонија.
Лесно е да плукаш со скриен идентитет:kesa:.....
www.jovanradnjanski.com

Џеј Џеј идиоштина невидена ( морав да го употребам тој збор :kesa: ) и ... шо знам другите се ОК .:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom