Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
За мене се добри:Марас,Дедикејтед фор лајф,Евектив машрумс,Мизар и да не набројувам уште доста се овие...

Добри бендови имаш избрано за слушање , респеКт!

Инаку 80% од Македонскиве „ѕвезди“ ме нервираат и коа ќе ги видам доџе ми да вриснем !

За овие 80% од Македонскиве Ѕвезди имам само еден збор
габи луѓе:pos2:

Барам објаснување од сите што јадеа го*на за ВЛАДО ЈАНЕВСКИ: Што му фали на човекот?
Пишува прекрасни песи и уште попрекрасно ги изведува. А и како личност е навистина закон човек. Доколку не ви се свиѓа тој вид на музика т.е. ги слушате ДЕДИКЕЈТЕД и слични за мене СРАЊА не мора да ги плукате и изведувачите на такви песни. Едноставно не може сите да грофтаат на микрофон ко свињи и да се палат на таква за мене ТАПА музика (ако може да се нарече музика).
Значи овде не зборуваме за стилови на музика туку за личностите кои ги изведуваат и нивните “гласовни способности“.

ХАХАХХАХАХАХА
НЕ ВЕРУВАМ ДЕКА НЕКОЈ ЌЕ ПАДНЕ НА ПРОВОКАЦИЈАВА АКО НА ВЛАДО НЕ МУ ФАЛИ НИШТО НА КОГО МУ ФАЛИ ТОГАШ

Како што гледам ЈЈ е убедливо прв на листава за "најдобар" на нашава естрада. Ако некој го знае лично нека му дае линк од темава и да види човекот кој е и што е и да не продолжува безуспешно да го имитира Џастин. И дај нека одјебе више од ТВ. Горенаведеново важи и за неговото другарче Елвир.

се согласувам:smir:

ХАХАХХАХАХАХА
НЕ ВЕРУВАМ ДЕКА НЕКОЈ ЌЕ ПАДНЕ НА ПРОВОКАЦИЈАВА АКО НА ВЛАДО НЕ МУ ФАЛИ НИШТО НА КОГО МУ ФАЛИ ТОГАШ

Му фали точно.
Се нервирам што одамна нема издадено нова песна. Е тоа фали.

Подобри балади од оние на Владо нема. Добро секако и Тоше е тука, но песните на Владо ми се најљубовните песни. Сечам вени на тие текстови. :) А ако не го слушаш во ред, но не навредувај некој кој е талентиран. Постојат огромен број на лица кои го сакаат.

Jas Vlado go obozavav,zosto mislev deka e originalen i mnogu talentiran.No otkako doznav deka site najgolemi hitovi se ili prerabotki ili plagijat mnogu se razocarav.Ne zaboravaj,tajno otrovna,Ako ne te sakam i sl.

Врчак, Боки, и Вучич сениор... Просто неможам да ги глеам :tapp:

Му фали точно.
Се нервирам што одамна нема издадено нова песна. Е тоа фали.

Подобри балади од оние на Владо нема. Добро секако и Тоше е тука, но песните на Владо ми се најљубовните песни. Сечам вени на тие текстови. :) А ако не го слушаш во ред, но не навредувај некој кој е талентиран. Постојат огромен број на лица кои го сакаат.
Епа супер штом нема нова песна,сигурно сватил дека му смрдат песните.
Ако морам да избирам меѓу владо и мекиќ секако би го одбрал владо но не затоа што е подобар туку затоа сто не е ѓуптин

АМАН? КАРОЛИНА е најдобра, барем знам што е квалитет, и не само неа, ги почитувам и Калиоппи, Владо...знам што е квалитет
а НОНЕ на коњ хахахахахаххахахахаххахах

Аман бре Дијаманте, доста бе доста со таа Каролина, ДОСТА!! Не глеаш ли дека 98% од луѓево не ја сакаат? До душа таа самата не си се сака па друг некој...Стварно е препотентна малата што да и прајме?! Нека си поработи малце на понашање, па ке видиме после...Џабе и да има глас кога е стварно одвратна со понашањено нејзино, ми ја уби желбата да ја слушам...И чути не кажувај дека идол ти е таа, срамота е:kesa:

Бај д веј на листата ги додавам и:

-Маја Саздановска - уауу каква појава :tapp:
-Тамара - Одвратна (достојна сестра на Тијана - бљак!)
-Даскал - ноу комент
-Ристо Самарџиев - Омг каков што беше од памтивек, таков и си остана..За песните нема коментар...(посебно ме иритира евровизиската)

Има уште али сеа не ми текнуваат, ко ке ми текне ке пишам пак :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom