Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е каролина најдобра или ти слабо следис музика или јас сум тотално глув.
Калиопи во муцкана огромна ако побара еден гриз од твојот сендвич ти отиде пола рака.
Владо Геј откостен
За ноне си во право џуџлак замастен.
А мора да се спомни и онај џуптинон Елвир Мекиќ кој к** бара тој да пеј нека оди пред црква и нека пита...

Како грешнику, Каролина е устав во државава:)
Памтам еднаш одев на нејзин концерт.И мило ми е сега што задоцнив и не ја видов:pos:

Дијаманте, а за Пи Ар си чула?

Верица Пандилоска дефинитивно најмногу ме нервира...ај шо немат појма од пеење пак уште нешо се понаша јас вака јас онака...циркус :tv:

Кој/а не.

Ама предничат Каролина и баграта аренби/хип-хоп Јован и Иван Јованов, Врчак, Елвир, Тони Зен репрезентс, ди џеј Шорти Пи ака Панчо ака со глава у ѕид:tapp: и листата продолжува...

Би ја продолжил листава на Сусаро
Ева- се надевам дека некаде некој те демне со харпун и ќе те успие некој ден
Не се у пејачки ама мислам дека Лила и Весна Петрушевска треба да бидат испратени на Козјак да жонглираат со ќумур пар децении

А да кажам кој НЕ ме нервира... ужас се сите бе!

Џеј Џеј па више цело маало знае дека не можам да го поднесам...омразата е долгогодишна!
Сања Лефкова со нована песна „Животот е твој„ ме убива полека но сигурно.
Роберт В., „има нешто во тебе је,је„ кааај со тој памет бе.
Море нема крај на листава, НЕМА! Никој не е асален, НИКОЈ!

Фрустирана сум од естрадава!

подобро да нема одколку бруки да пеат(да се козат)

И сега најново нешто што слушнав. Роџер брадерс или нешо сл. "Женските ми викаат дека личам на Лени Кравиц":tapp::tapp:
Нема утеха за овој:nenene:

Ma даааааааах..... Даааааа

Боки 13ка, со рекламата која ја видов на тв, би ми обезбедило мислењево да иде во 2 теми. Оваа, и секако "најкреативни" дебилно-моронски реклами.

Не е пејач, не мислам ни да го квалификувам како еден, но ете, естрадна личност која некако ја направија "најголемата балканска ѕвезда" која наскоро ќе го има "најголемиот спектакл во годината".....

Ма дааааа..... :pov:

На листата се додаваат Некст Тајм, а мора да се додаде конечно и Боки 13.Па нели пејач стана говедарот:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom