Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
На Гаро малата (не ми текнува како се викаше, не е доволно популарна)... :nesum:
8242er7.jpg

Ноне, дефинитивно. А и Бојана не заостанува тука. Маја Вукичевиќ, Ева, Андријана Јаневска, Биба Додева, Верче Пандиловска, Фани, Taмара, Сања Лефкова ако ја памти некој, Дејана Како И Да Се Презива, о, и Мартинаааа... :vozbud:

Шутми бе, сите ги нејќам. :icon_lol:
Ева бе. Нединковска. О`риѓанка. :icon_lol:

1.Јован Јованов

2.Ева
3.Вукелич
4.брат му на Јован, Врчак, Гаџа, Мекич
5.Маја Вукичевич, Андријана Јаневска, Сузана Турунџиева, Ноне, Марјан Стојановски, Верица Пандиловска, Мартина, Ребека, Лефкова, Бојана Атанасовска, Дани, Некст Тајм и така натаму...

Да се разбереме, дел од тие под 5. вадат по некоја песна што е ок, ама ко луѓе ме нервирааат и крај.

Знае ли некој дали пее оној пејачот, мислам Сашо се викаше. Испеа неколку песни во серија и одеднаш исчезна...?

1. Марјан Стојановски - човеков не можам да го смислам во никој случај, од првиот момент кога го видов ми е неподнослив.

2. Мартина

3. Маја Саздановска

Овие ми се на топ три антипатикус хроникус листата.
До буквата М ќе да е, изгледа.

Едит: Како можев да ја заборавам Андријана Јаневска?!

така мислам само ја или го заборавивте Тони Зен :nesvest: дечкото е леле маајкоо

Ги има повеќе што ме нервираат, ама повеќе со тоа како се однесуваат и какви изјави даваат, отколку со нивните песни.

01. Роберт Вукелиќ - е, пејач ли е или што е? Многу нискобуџетни спотови и катастрофални песни. Забележав еден период дека доста често му ја даваа онаа “А ти појма немаш“ на Радио 2, ама тоа дали заради им има платено да ја пуштаат или нешто друго?
02. Андријана Јаневска - ти па среди се ма, знаеме дека си проста, ама па таму пееш нешто, јавна личност си. Со расцветани врвови, неизмиена коса, без шминка и со пењоарот од дома се излегува ли на интервју за на телевизија? Претходните песни и беа пофини, ама откако се “врати на сцената“, не оди нагоре ами обратно.
03. Мартин Вучиќ - човече Божји :pos: Си наследил се и само од татко ти: убавина, интелект, талент за пеење. Бибер и чоколадааааааааааа :vozbud:Направете им услуга на сите и сосе татко ти мафнете се од нашава естрада.
04. Маријан Стојановски - а бе ајде, ти се молам. Одбивна појава, никаков глас.

Со сигурност ќе ми текнат и други, па ќе дополнам.

Роберт Вуќелиќ, Марјан Стојановски, Елвир Мекиќ, Јован Јованов, Врчак, Ноне, Верица Пандиловска, Биба Додева...

У главном сите македонски пејачи .. али Ламбе и оној Влатко келешон од Морал се убедливо на врв .. ретко дебилни луге .. :pipi:

Јован Јованов
Еливр Мекиќ
Биба Додева
Маја Саздановска
Маја Вукичевич

Најмногу ме нервира овој педеров Боки 13, незнам што виде народот во него па никој не пропушта негова емисија, свести народе барем еднаш....!!!!!:nesvest:

Најмногу ме нервира овој педеров Боки 13, незнам што виде народот во него па никој не пропушта негова емисија, свести народе барем еднаш....!!!!!:nesvest:

Кај го спомна жити се.... ми се слоши од самата помисла на него.
Уфффф... дотолку погнасно суштество ми се чини нема (освен Азис ама тој не се смета, не е наш :)).

1. Тамара
2. Мартина
3. Ева
4. Маја Вукичевиќ
5. ЈЈ (уметничкото име на Јован Јованов) :tapp:
6. брат му
7. Ноне, Биба Додева, Верче Пандиловска

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom