Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
зашо бе дарио добар е човекот. Јес да жена му го облекува ама има песни доста добри. А другиве да кретени се

Леле како можев - сум ја заборавила Елена Ристеска:zid::zid:

шо и фалиТ на еленка бе...
јас радо би...:vozbud:

па вака:

легендата Марјан Стојановски:vozbud: кој сеЉак ау
%7BF4980E2C-71E2-11D5-B196-000629572998%7D_seljo-2.jpg
:pos:

Охохохохохохохо каков Ставре е овој :pos: :pos: :pos:

btw нема некои фаци што ме нервираат, нити вадат од такт.
Овие само фациве што ја фураат шемата џоа Тимбаленд, Фарел, Џастин, Мастин и слично - Јован Ј. (Џеј Џеј), Елвир, Тони Зи, Цврчак, Адриан Ганџа етц етц...смешки невидени :)

Ме нервира Боки 13 и неговите концерти... Се друго горе долу е ок.

Најмногу ме нервира овој педеров Боки 13, незнам што виде народот во него па никој не пропушта негова емисија, свести народе барем еднаш....!!!!!:nesvest:

definitivno VRCAk sejak so saka da izigrava gangstar a ne mu e tamu mestoto >so boki 13 za raka i u VARDAr>pederi:tapp:

Грешка!
Гореболдираниот не е за во темава пошто не се смета за пејач, туку за мртво пувало.

ај да набројам неколку
мафијава...
%7BED84D9C9-700D-4A3A-9D97-C1EF0C5A4619%7D_kismi-2.jpg

овој само Џеј Џеј го знајт
toni%20zen%20ice%20golem.jpg

ѓупац, педер...
CD_elvir.jpg

ииии Љамбеее... овој не е за пеење
Lambe-Alabakoski.jpg

другите други пат

Karolina Goceva-odvratna mi e i antipaticna,i premnogu se zanesuva
Martina-ne moram da objasnuvam
Maja Panceva-:icon_rollzenava misli deka se omazi so Bekam,a za pejacka- tesko deka e.
Marjan Stojanovski:pos2:
Pileva-nekako me nervira..
Martin Vucic
Jovan Jovanov i cela banda okolu nego Vrcak,Mrcak,Elvir itn.-ustvari ne deka me nerviraat,neznam dali da se smeam ili da placam za niv.
Bojana-me nervira se kaj nejze.
None-leleee detevo...Abe nema ni glas,ni stas,ni vkus,ni miris...Mozi treba da premini nakaj narodno nesto ilil da se proba kaj Bugarine,ko za tamu mi e poveke.

1. Јован Јованов (јас сум јован јованов а ние сме Магија) :vozbud:
2. Елвир Мекиќ :angry3:

Abe ne se zamaram kakvi si se takvi si se edinstveno ne go preferiram JJ imam svoi pricini.Drugite mi se ok a za Marjan zosto taka zborate toj mozi nema harizma kako Toska ama ne e los coekot ako ne go poznavate licno ne go sudete a i so mu fali na Lambe aj dostate rodeni ste samo da kritikuvate

3. Next Time - темава е за пејачи, ама морам овде да ги кажам овие типој што стварно кога случајно ќе ги фатам на тв, се нервирам кога гледам дека го копираат Влатче од Морал. Па п**ка ви матер, бидите малце оригинални.

Абе Влатче колку е оригинален, ич ич ич не го имитират Роберт Плант од Цепелин. НЕЕЕ
ај не заебавај
Влатко ти е најдебил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom