Кој и што знае да зготви?

• Креатор на темата Креатор на темата ROZA
  • Време на започнување Време на започнување
знам да испржам јајца..да сварам незнам или не ги доварувам или пукаат онака.. СУПА знам да напраам..(од оние купечкине..) после..компирчиња..некакослабо..зашо ме прска зејтинот и ми е страф :S знам пире.. тоа купечкото.. знам шлаг да направам (вероватно,уште не сум пробала да напраам) знам палачинки да праам.. и тоааа..ааа и некои салати...пример шопска :D

ааа да да да и јас знам макарони и шпагетки

Јас знам да готвам ама ретко го применувам тоа :) (пошо ке се научат дома и ке ме тераат ручек да им правам) А може ке готвам во иднина ко ке се женам :)

Само сендвичи знам да праам, и готова пица.

StevoMC напиша:
Прашајете ги mac)),duffy,gardian.,ако се соневате на моите готвачки квалитети,знам од се по нешто а тоа на крај испаѓа убаво.
Уште да не беше Веган па да ни готвеше меса таму мх мх мх :)

Ем како не готвам...поготово кога станува збор за месо па скара па тоа милина се разбира секако подпомогнато со некое скопско па па па:)

Скара, пица, тостови, јајца да си испржам, некој омлет, ролат со кајсии и други ствари. Ама си ги правам кога мене ми се јаде, не на некој друг. :)

ЅОНЕ напиша:
Ем како не готвам...поготово кога станува збор за месо па скара па тоа милина се разбира секако подпомогнато со некое скопско па па па:)

А ја како дегустатор потврдувам дека е искусен скараџија. :icon_mrgr

Знам само сендвич да склопам (ЛоЛ). За другото, има кој да готви :)

jas obozavam da gotvam,osobeno nekoi specijaliteti,nesto neobicno i nesekojdnevno,isto taka sakam toa zgotvenoto da bide mn ubavo i servirano,taka da sekogas koga gotvam ja pustam fantazijata na sloboda

не знам баш се да готвам ама од италијански специјалитети, пица, лазањи, тортељини, јуфки, шпагети итн... знам скоро се. Исто така и знам некои специјалитети со морска храна - а најинтересно е тоа што не јадам морска храна. хаха...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom