Кој град го мразите?

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
bitola
golema e kolku edna skopska opstina
ustvari e najgolemo selo ne trebase da ja stavam vo grad sto go mrazam.........:baeh:

Член од
28 јануари 2009
Мислења
238
Поени од реакции
37
Незнам не мразам ниту еден она посебно али тетово ме мисли :toe:

P

Polaroid vanity

Гостин
Многу јаки хејтери излегоа де..:aplauz: Само поттик за мржња и крај. Па и град бе. Лол.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Хммм... не знам како можете да мразите град.. ваљда до комплекси е. :)

Ја сите градови ги сакам, за македонските зборам. Некој повише, некој помалце, ама сите ги сакам. :toe:

LordCalipso

Староседелец
Член од
10 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
54
Prilep defenitivno e najposran grad se seljacista kakvi majmuni,majmunite imaat razbiranje tuka se nekoi mutanti

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
тетово и гостивар....може и куманово.....ама јас пак сум кумановец:toe:

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Prilep defenitivno e najposran grad se seljacista kakvi majmuni,majmunite imaat razbiranje tuka se nekoi mutanti

Оди лечи се.Хитно ти треба помош.Заебан/а или ебан/а од Прилепчани си па вака шо зборуваш???Мора да има нешто.Од Прилеп има излезено најголемата интелегенција.

Z

Zona Pelucida

Гостин
Го мразам Охрид,уствари не го мразам Охрид,ги мразам Охриѓани зашто ги мразат Скопјани.

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
А да кажете поради која причина го мразите градот!
Инаку јас не мразам посебно некој град во Македонија, туку само ме нервираат оние струмичките, охридските дијалекти и оние скопските пренамагања ( искачаш,пеер,курчи...) бог да чува од вакви изрази од такт ме вадат :tapp:

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
А да кажете поради која причина го мразите градот!
Инаку јас не мразам посебно некој град во Македонија, туку само ме нервираат оние струмичките, охридските дијалекти и оние скопските пренамагања ( искачаш,пеер,курчи...) бог да чува од вакви изрази од такт ме вадат :tapp:
и јас сум донекаде со тебе...охридските не ме нервират туку ми се смешни :)

Kajgana Shop

На врв Bottom