Кој град го мразите?

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
Неможе да се мрази град,може да се поделат на убави и лоши а и тоа за кого како.Но може да се мрази народот шо живее во нив,на пример како Битолчани и Скопјани кои ептен се фураат дека живеат во нивните главни градови и нешто сл.А за ова шо им го направија на Тетовчани стварно не фер,еден од најубавите градови е сега а владеат сељаци со него.

Сите си ги сакам, од Битола сум и не го Мразам Скопје туку ги мразам тие што се креваат а другите ги сакам Скопјани, а Скопјанки сите ги сакам ( и Скопјани нашите ги сакаат, така да трампа си правиме :) ) и плус зошто да мразам град кога и тој во Македонија е псссссс глупости....:smir: I ♥ You Macedonia

Не би сакал да мразам никој град, но мора сепак да има некој што ми остава лоши спомени итн итн....ЈугоЗапад.......(се знае кој може да е). :D

Секој град има свои предности и мани, некој има повеќе зеленило- некој помалку, некој има повеќе објекти- некој помалку....., Но сепак секој град има свои богатства, историја, култура, убавини, обичаи, а секој човек има свој вкус за изглед на одредено место, а големо значење за тоа дали еден град ќе биде сакан или не големо значење имаат луѓето кои влијаат врз него....
За мене сите градови се убави :)

Abe vie moze site da pisuvate so sakate...moseto mislenje ostanuva moee

Inaku jas sum od Tetovo , i mozam da kazam deka sme mnogu mnogu napred i od Veles i od Prilep .

Za kriminal i se drugo so e vrzano so kirminalot idete u VELES I PRILEP i ke ze zabavuvate malku , ,

a za lugeto nemam zbor be , ama naj naj losi , grdi :mad: i sve loso so ima mozam da kazam za niv :mad::mad::mad::mad::mad:

:facepalm:

Он: Појма немам, секој има некој посебен шмек.

Градови не мрзам, немам ни потреба зашто... Секој си е убав на свој сопствен начин :) Единствено може само да не ги поднесувам луѓето што живеат во тој одреден град, и така да го направат ,,омразен" :)

ТИТОВ Велес и велешани...

ТИТОВ Велес и велешани...
ПРИЛЕП
Искрено, ти и уште еден Прилепчанец имате шанса да ми го промените мислењето, зошто се уште не ве знам доволно... Но не се надевам многу... :P

Прилеп и Велес - сиромашни градови (а сиромав човек = жив ѓавол)

Многу се поразлични од другите градови на Македонија

ПРИЛЕП
Искрено, ти и уште еден Прилепчанец имате шанса да ми го промените мислењето, зошто се уште не ве знам доволно... Но не се надевам многу... :P

Мене ако ме запознајш доволно (ју ноу вор ај мин:P) че се пишиш прилепчанка :D
Јас сум мелез пола охриѓанец така да нејчете го Прилеп ич не ме допира нити јас нешто не го обожавам посебно ;)

Abe vie moze site da pisuvate so sakate...moseto mislenje ostanuva moee

Inaku jas sum od Tetovo , i mozam da kazam deka sme mnogu mnogu napred i od Veles i od Prilep .

Za kriminal i se drugo so e vrzano so kirminalot idete u VELES I PRILEP i ke ze zabavuvate malku , ,

a za lugeto nemam zbor be , ama naj naj losi , grdi :mad: i sve loso so ima mozam da kazam za niv :mad::mad::mad::mad::mad:
Примитивно размислување поткрепено со погрешна теза како за тебе така и за сите што пишуваат за некој град кој го мрзат.Штета што повеќето такви како тебе ги има ми се чини како да се копираат еден со друг и го јадат човечкото останато во другите но и во себе.Затоа дајте луѓе опаметете се луѓе ли сме или стока???????

Не мразам ниту еден град, не е до градот до луѓето е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom