Кој град го мразите?

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
Ступидна тема која шири само непотребна омраза а и повекето коментари ЗА и Против се безврска и срамни но ако ви е такво домашното воспитување нема помош,затоа само позитивно да размислуваме и дружиме а оваа тема треба под итно в КАНТА!!!:mad:

Зошто е нужна омраза?
Немам време да ги МРАЗАМ оние кои ме МРАЗАТ...бидеќи сум зафатен САКАЈЌИ ги оние кои ме САКААТ...
--- надополнето: 13 мај 2013 во 19:29 ---
Зошто е нужна омраза?
Немам време да ги МРАЗАМ оние кои ме МРАЗАТ...бидеќи сум зафатен САКАЈЌИ ги оние кои ме САКААТ...

Велес. Зошто од таму потекнуваат дегенеретици и рамковни адвокати како Аншљемот.
Прво што треба да научиш е значења на зборови кои ги употребуваш. Факт го учевме во изминатите епизоди, на ред е дегенеретици. Тоа ти е некоја комбинација од дегенерици и еретици? Бидејќи множина од дегенерик е дегенерици.
Значи да повториме, дегенерик еднина, дегенерици множина. Ако пребараш под поимов дегенерик и еретик ќе испаднеш прв на листата со дегенеретици.
А сето ова излагање мое е факт.
Јас ни еден град не мразам патем.

Оти море ги мразите Прилеп и Велес.
Шубај лујџе сме од таму. То е, дека не немате сретнато во живо не за друго :P

transmetropolitan1.jpg

Патем, Куманово.
Можеби не е до градот и до луѓето кои живеат во истиот, можеби е до фактот дека сите кои ги знам од таму се ретоси што палат мачки и им даваат џоинт на кучињата.

Барселона, шеташ и цело време си под стрес да не ти грабне некој нешто од џебот, а таму ги има многу такви професионалци, само треба да трепнеш и да ти го снема нофчаникот.

Штип !
Најцицијашки еврејско три кила гел на косу град.
А и двоица најдобри другари се криеф едн од другога дека дуваф траву.
Никад нема да те викне на гости а ке ти се скида од седење куде тебе.Нема никад да те части а ужива да га частиш.
Живеше там 2 године, док студира
Има искључак , има фини људи не викам не, алу у глобалу гнасно е...

Скопје. Сиво, бучно и полно со арогантни фаци. Не паметам некогаш да сум се вратила од таму без главоболка.

Согласен и улица Дижонска страв и трепет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom