Кој град го мразите?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Скопје, Куманово, Битола, Прилеп, Струмица, Тетово, Велес, Охрид, Штип, Кочани, Делчево, К. Паланка, Гевгелија, Виница, Пехчево, Дојран, Струга, Кичево, Дебар, Гостивар, Демир Хисар, Демир Капија, Македонски Брод, Пробиштип, Кавадарци, Неготино, Св. Николе.
so eden zbor MAKEDONIJA :vozbud::pos2:

go mrazam : Tetovo i Skopje

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Повеќето Македонци ги мразат западните делови од Македонија поради преголемиот број на Албанци,.. но, не разбираат дека има и Македонци кои иако се малцинство се движат низ таа територија.Значи премногу сте прости и уназадени во тие мозоците ако го мрзите градот и македонците што живеат внатре.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Повеќето Македонци ги мразат западните делови од Македонија поради преголемиот број на Албанци,.. но, не разбираат дека има и Македонци кои иако се малцинство се движат низ таа територија.Значи премногу сте прости и уназадени во тие мозоците ако го мрзите градот и македонците што живеат внатре.
Ја не ја мразам Западна Македонија..него ги мразам "Албанците" што живеат таму :kesa:

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Ја не ја мразам Западна Македонија..него ги мразам "Албанците" што живеат таму :kesa:
Прочитај неколку страни од темата да видиш дека Тетово,Гостивар,Дебар се најомразените градови во Македонија,не треба да ги мразите градовите во овој дел , ниту македонците.

SweetGirl*

мудар посматрач
Член од
9 декември 2009
Мислења
144
Поени од реакции
126
Добро бе луѓе шо ви е на сите?????? Како можете да мразите град. Прочитав дека има повеќе што ги мразат Штип, Струмица, Битола, Прилеп и не знам веќе кој. Јас искрено сум била во сите овие градови, и искрено баш ми се допаѓа во овие градови, ( али највеќе ми се допаѓа во Штип и Струмица ) Вие уствари не мразите град туку менталитетот на луѓето не Ви се допаѓа. Мислам дека има разлика во тоа. Ако зборуваме за менталитет мене не ми се допаѓа менталитетот во Крушево, али не го мразам градот.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Скопје, Куманово, Битола, Прилеп, Струмица, Тетово, Велес, Охрид, Штип, Кочани, Делчево, К. Паланка, Гевгелија, Виница, Пехчево, Дојран, Струга, Кичево, Дебар, Гостивар, Демир Хисар, Демир Капија, Македонски Брод, Пробиштип, Кавадарци, Неготино, Св. Николе.
Радовиш и Берово ги сакаш?

или Валандово?

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
Неможеш град да мрзиш. Можеш да ги мрзиш лугето од тој град.
Јас најлошо сум поминувал со Охриѓани ама тоа не значи дека сите се такви, има и многу добри луѓе.

Член од
20 ноември 2010
Мислења
54
Поени од реакции
4
Samo Tetovo , Gostivar , Struga , Kumanovo , Kicevo , Ohrid , i Debar ne gi mrazam .

Drugive Gradovi DA , osobeno PRILEP I VELES :mad: ..

P

PewDiePie

Гостин
Samo Tetovo , Gostivar , Struga , Kumanovo , Kicevo , Ohrid , i Debar ne gi mrazam .

Drugive Gradovi DA , osobeno PRILEP I VELES :mad: ..
Зошто бе ? Зошто нема такви како тебе,зошто се чисти градовите,тоест не загадени,нема ѓубре де ? Епа тогаш ти фали и една Битола тука.

Член од
20 ноември 2010
Мислења
54
Поени од реакции
4
шо има толку лошо во градов шо го мразиш? наведи причина
GRD VELES GRD GRD GRD... Kao Gazi Baba e , istoto vazi i za Prilep , NEANDERTALCI se site , a Korupcija vo mkd da najdes , odi vo VELES VELES PRILEP PRILEP .

Najlosi luge so sum gledal vo mojot zivot se od Prilep i od VELES

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
GRD VELES GRD GRD GRD... Kao Gazi Baba e , istoto vazi i za Prilep , NEANDERTALCI se site , a Korupcija vo mkd da najdes , odi vo VELES VELES PRILEP PRILEP .
Се гледа дека не си точен ....во Велес има толку места шо можеш да ги посетиш и да ти остават убави впечатоци за градот....луѓето баш се фини...(освен ако не си налетал на некој фантом) ...а за Прилеп па најмалце...многу добро градче е Прилеп? баш е и по добро среден од Велес...а и по мајтапџии луѓе ќе сретнеш....е сеа за криминалот....па во кој град нема криминал бе пријателе?

Член од
20 ноември 2010
Мислења
54
Поени од реакции
4
Abe vie moze site da pisuvate so sakate...moseto mislenje ostanuva moee

Inaku jas sum od Tetovo , i mozam da kazam deka sme mnogu mnogu napred i od Veles i od Prilep .

Za kriminal i se drugo so e vrzano so kirminalot idete u VELES I PRILEP i ke ze zabavuvate malku , ,

a za lugeto nemam zbor be , ama naj naj losi , grdi :mad: i sve loso so ima mozam da kazam za niv :mad::mad::mad::mad::mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom