Кој фудбалер ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
И Роналдо е плачко али он на 20 има плачено а овој 28 години и пак плаче..

Дај повеќе докази за Тери дека е плачко ја горе ви ставив 3 слики од Роналдо , имам уште ако се потребни али не верувам:tapp::tapp:

Де бе што сте се попалиле толку Тери бил плачко, што искрено нема врска.
Тоа беше финале, и решавачки пенал. И да го утнеш, сте се прашале како етоа? пред толкава атмосфера... дај не се прајте ненормални.

Кристиано Роналдо. Поголем плачко од него немам видено, па остај тоа станал и идиот голем, само провоцира удира намерно, да се најде некој како Адриано треба и да му го пукне носето шминкерско па да види после, да му биде страв фудбал да заигра. Па и Алекс Фергусон, се симна до тоа ниво да тражи од ФА помалку стартови да правеле над Роналдо, господе боже...

Кристијано Роналдо дефинитивно.Не требало да биде он фудбалер туку глумец многу подобро му леже таа професија да глуме некој плачко П.д..и..е невидено

К.Роналдо како што гледам повекето го делат мислењето со мене ... само напред :helou::vozbud:

mrazam

C.Ronaldo najveke od site bidejki kako prvo nema poim od tehnika na sutiranje na slobodni udari a pravi pozi i se mesti kako nezz sto da e ... a u timot ima 100 pati pojaki suteri :S
Kako vtoro sekogas koga pagja na zemja pravi bebeski faci i se umilkuva za da izvlece nesto
Treto: koga ke postigne gol e premnogu aroganten i sekogas slavi so glavata gore :S i demek saka da dokaze koj e on :S mislam deka e i sramno so nosi isto ime so PRAVIOT Ronaldo koj za razlika od nego u najdobrite denovi go pokori sekoj odbranben igrac i za razlika od nego nemozea ni da go fatat za da go fauliraat

definitidno C.Ronaldo.. ne e vekje fudbaler i glumec tuku ligljo i toa gole.. najverojatno s.Fergi go naucil na toa

Копилето наречено К. Р****до....не ми се изговара името!!!

Не можам да го гледам копилево.............заради него не ми се гледа англиска Премиер лига.....леле колку го мразам не ми се верува....Да го видам некаде не дај боже прво би направил вака: :kickbox:(јас сум тој што удира:smir:) потоа би направил вака :pishtoldz за да го исплашам малку да почне да плаче како на сликиве....потоа повторно вака :kickbox: и на крај ќе завршам, вака :violent1:!!!!!!!!!!

Да ти е*ам копилето глупаво....и да им е*ам тој нивниот глупав тим се помочковци!!!!

Апел до Жозе Мурињо доколку го чита форумов:helou::

Во 1/8 финалето прв состав пушти го Матераци и тој нека е задолжен за Роналдо............по можност една скршена нога и неколку скинати лигаменти на другата!!!!!

Гатузо,Амброзини,Матераци,Камбиасо,Мексес,Кристијано Роналдо,ЛАРСОН итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom