Кој фудбалер ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да ја наредам нашата репрезентација и скоро сите кои играле во неа досега????????

Од странците ме нервира, ама најмногу она педерчето (метросекуалецот) Бекам!

ФИГО

шо би рекле србите
ИЗДАЈНИКА РОДОГ СВОГА

и Виери - орачо без плуг

lavov e komedija duri igrase za vas aren bese t.s car a se necini,isto go veleja nekoj od interasive ama se ce se krstat na nego aj aj:) a i za toj vieri koj ja drzese zela reprezentacija a , e se mu padna gazo:) ama pak ce mu go svirni na inter. a inaku naj ocaen e oven

Како сум го замразил оној Дрогба во последно време уфффффффф. Многу одвратен ми е

Radical Boy напиша:
Како сум го замразил оној Дрогба во последно време уфффффффф. Многу одвратен ми е

Колку што е силен - толку везе нема од фудбал

Ама каква сила има. Не сум видел посилен фудбалер од него. Освен може Ѕола :icon_mrgr :icon_mrgr :icon_mrgr :icon_mrgr

Фудбал не гледам ама ИЧ ама Бекам неможам да го смислам:pov:

Што мислиш од каде има сила?
Ко мал ако не фател жива антилопа со раце - нема јадење!

ВИЕРИ , КАН , ЗЕБИНА , ЕМЕРСОН , ИБРАХИМОВИЧ иииииии многу други што не ми текнуваат !!

Сакам да му ја растурам фризурата на Бекам, ама да му ги врзам рацете за да не може да си ја поправи и да плаче од нервоза.

Мистичен напиша:
Сакам да му ја растурам фризурата на Бекам, ама да му ги врзам рацете за да не може да си ја поправи и да плаче од нервоза.

ова беше многу добро
:icon_bigg :icon_bigg

Јас пошто на ќумбиња отиде муабетов, оној Сисе од Ливерпул врска нема од фудбал играње, а го пуштаат да игра само за да трча, ништо друго не знае да прави само да трча.

Ц ц ц...јузер, тука не се сложувам со тебе. Сисе според мене е (после Џерард) најдобриот фудбалер на Ливерпул. Иначе ме нервира Франческо Тоти а и Роналдо....така некако ми идат на живци...

Ниеден дриблинг го немам видено да направи, се во некој дуел со сила и со трчање го гледам.. во поинаква поза јас не го гледам Сисе, не ми текнува на нешто такво. Можеби сум во грешка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom